Ya tubicim agzimdan laf aldin ben sorucaktim yumurta kapinin agzina geldi yine beni kilo verme telasi sardiramazanda nasil bi beslenme şekli uygulasakda 3 4 kilo versek kizlarr
Tubicim sende aynisin sanirim ben tartiya cikmaya korkar oldum ve ben sizi ozledimbende ekmekden uzak duruyorum bakalim bu sahurda 2 yumurtalı yulafli omley yaptim bir kase kompostoyla birlikte onu yedim ekmek yemedim birazda labne yedim bol bol su bide bende iftar onu 82.5 dum bakalim ilerleyen gunlerde rakam nasil degisecek 7 yi gormek istiyorum bir an once
Ay canim benim nasilsin ? Napiyosun kilo durumun nasil sinav nasildi?Yoklama alınıyor sanırım ben burdayım
Burdan ayrilmAK iyi gelmedi dimi?;(iyiyim cok şükür tatlım takıldım kaldm tik ilerleme yok cuma takımlarında yarisiyoruz sen napiyosun kilo durumun ne
Kiz nasil olcam ;( oruc tutarak bu zamana kadar bos durmamaliydim hata ettimOlursun merak etme canım inşallah
tartiya mutlaka çık canim en azindan kendini ona göre frenlersin bende niyetliyum ramazani kendimize fırsat bilmemiz lazım yemek cok gec saatte yeniyor ama sahura kadar baska bisey yemezsek bence sıkıntı olmaz bide ekmekden tamamen uzak durmamiz lazim sahurda bool bol yumurta yemek lazim suya onem veriyorum bakalım 2.5 litre iciyorum 1.5 u iftardan yatana kadar 1 litrede sahurda içtim insallah 5 olmasada 3 4 kilo vermeliyimm vermeliyizzYa tubicim agzimdan laf aldin ben sorucaktim yumurta kapinin agzina geldi yine beni kilo verme telasi sardi( bu zamana kadar niye durduysam sizden ayrilmAk yaramadi tartiya cikmiyorum bile ben de bunu danisacaktim ne yapabiliriz bayrama kadar 5 kg vermek icin benim bu kiloyu vermem lazim niyetliyim ben sizler ne durumdasiniz?
burdan ayrılmak çok üzüyor beni ama bide tamamrn biraksm iyice kötü olurdum diğer takimdada güzel motivasyon var ama sanırım ben biraz yoruldum ve saldim kendimi ama acilen yeniden toparlanm lazimmBurdan ayrilmAK iyi gelmedi dimi?;(
Evet cok haklisin Sen kacsin simdilik ? Birde kinoayi denesekmi sence? Buarada durumlar nasil diger grupta alisabildinmi Seni gordugume de cok sevindimtartiya mutlaka çık canim en azindan kendini ona göre frenlersin bende niyetliyum ramazani kendimize fırsat bilmemiz lazım yemek cok gec saatte yeniyor ama sahura kadar baska bisey yemezsek bence sıkıntı olmaz bide ekmekden tamamen uzak durmamiz lazim sahurda bool bol yumurta yemek lazim suya onem veriyorum bakalım 2.5 litre iciyorum 1.5 u iftardan yatana kadar 1 litrede sahurda içtim insallah 5 olmasada 3 4 kilo vermeliyimmvermeliyizz
vermeye cabalayamiyorum annemlere gidip geldikten sonra bidaha toplayamadim ara vermek iyi gelmediiSen kacsin simdilik ?
sende bi tartil bugün ona göre ramazanda me kadar verdiğimizi biliriz senin yogunlugun bittimi artık girebiliyormusunBurdan ayrilmAK iyi gelmedi dimi?;(
Ayrilamadikki zaten ama ara verdik gibi olsun kac kisi olyrsak olalim yine destek verelim birbirimize olmazmi ;(burdan ayrılmak çok üzüyor beni ama bide tamamrn biraksm iyice kötü olurdum diğer takimdada güzel motivasyon var ama sanırım ben biraz yoruldum ve saldim kendimi ama acilen yeniden toparlanm lazimm
bende seni gordugume cok sevindim siz benim ilk gözagrimsinizzEvet cok haklisin Sen kacsin simdilik ? Birde kinoayi denesekmi sence? Buarada durumlar nasil diger grupta alisabildinmi Seni gordugume de cok sevindim
evet cok sukur diyelim o zaman bugun iftar oncesi tartilalimki sabah gibi ac olmus oluyoruz dimi anca yine pazar gunleri tarti resmi ekleriz insallhsende bi tartil bugün ona göre ramazanda me kadar verdiğimizi biliriz senin yogunlugun bittimi artık girebiliyormusun
Ya cok cikiyor face te falan gullu kilo vermis onu icerek bende bilmiyorum denesek mi ki acep ? Sen de arastir bi istersen bende zarari varmi emzirmeye falN hic bilmiyorum aktara sormak lazimbende seni gordugume cok sevindim siz benim ilk gözagrimsinizzburda verdim ben o 9 10 kiloyuu diger gruptaki kizlarda cok iyiler cok tatlılar bilirsin ben uyumlu bi insanimdir :)) kinoa nasil biseymis yani nasil yeniyor biraz anlatsana
evet mutlaka tarril ama iftar zamanina kadar bekleme çünkü o zamana kadara baya farkediyor şöyle ikindine yakin oglen sonu filan tartillevet cok sukur diyelim o zaman bugun iftar oncesi tartilalimki sabah gibi ac olmus oluyoruz dimi anca yine pazar gunleri tarti resmi ekleriz insallh
tamam bende netten bakarımYa cok cikiyor face te falan gullu kilo vermis onu icerek bende bilmiyorum denesek mi ki acep ? Sen de arastir bi istersen bende zarari varmi emzirmeye falN hic bilmiyorum aktara sormak lazim
Gullu kinoa yaz cikiyo zatentamam bende netten bakarım
hem doyurucu hem besleyici olması lazimmis bizde o y
selam tatlim nasılsın bir ust mesajda sorumu sordim sonrada etiketledm neler yapiyosin
Karemellim nasılsın kilo durumları nasıl
Merhaba kızlar ben iyiyim teşekkür ederimAy canim benim nasilsin ? Napiyosun kilo durumun nasil sinav nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?