Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

çok şükür iyiyim diyeyim ramazan hazırlığı heyecanı işte. geçen ramazan iki kilo vermiştim bu ramazanda veririz inşallah
Allah kabul etsin canım . Ben oruç tutmiyorum o yüzden normal diyet yapcam yine Allah izin verirse 2 temmuz da tatile gitcez o zamanà kadar biraz versem iyi olacak. Sınav dönemi 1 kg aldım. O kadar çikolata yedim ki

ben bu sahurda cok dikkay ettim bakalim nol suyumu içtimnbir dilim ekmek 2 haslanmis yumurta bol domates salatalık yedim ton balığı ve labnede yedim biraz

Allah kabul etsin canım . Ben oruç tutmiyorum o yüzden normal diyet yapcam yine Allah izin verirse 2 temmuz da tatile gitcez o zamanà kadar biraz versem iyi olacak. Sınav dönemi 1 kg aldım. O kadar çikolata yedim ki
1 kilo neki canım verirsin fazlasınıda verirsin inşallah 2 temmuza kadar

ramazanda nasil bi beslenme şekli uygulasakda 3 4 kilo versek kizlarr
Tubicim ben geçen sene sıfır ekmek sahırda bol yumurta haşlama kırmızı biber domates salata peynir iftardada yine ekmeksiz her şeyden az yiyince vermiştimbu günde ilk sahurum çok hafifti ama iftarda pide bile yemediğim halde dondurma fazla kaçtı sonrasında(

bende ekmekden uzak duruyorum bakalim bu sahurda 2 yumurtalı yulafli omley yaptim bir kase kompostoyla birlikte onu yedim ekmek yemedim birazda labne yedim bol bol su bide bende iftar onu 82.5 dum bakalim ilerleyen gunlerde rakam nasil degisecek 7 yi gormek istiyorum bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…