iyiyim cok şükür tatlım takıldım kaldm tik ilerleme yok cuma takımlarında yarisiyoruz sen napiyosun kilo durumun neKizlar merhaba nasilsiniz ? Tubi hangi gruptasin bakalim durumlar nasil?
Bende ayniyim canim ya nasil gidiyor hangi takimdasin ve ne zamn basladin?iyiyim cok şükür tatlım takıldım kaldm tik ilerleme yok cuma takımlarında yarisiyoruz sen napiyosun kilo durumun ne
Döndüm kuzumCicisko nasılsın tatlım
iyiyim canım amelyat beklemede bakalım hayırlısı sen nasılsın kilo verdinminasılsın neler yapiyon ameliyat işiniz ne oldu Y yagmur7968
çok şükür iyiyim diyeyim ramazan hazırlığı heyecanı işte. geçen ramazan iki kilo vermiştim bu ramazanda veririz inşallahDöndüm kuzumiyiyim çok şükür dün bitti sınavlar. Sen nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın kilo verdinmiKizlar merhaba nasilsiniz ? Tubi hangi gruptasin bakalim durumlar nasil?
Allah kabul etsin canım . Ben oruç tutmiyorum o yüzden normal diyet yapcam yine Allah izin verirse 2 temmuz da tatile gitcez o zamanà kadar biraz versem iyi olacak. Sınav dönemi 1 kg aldım. O kadar çikolata yedim kiçok şükür iyiyim diyeyim ramazan hazırlığı heyecanı işte. geçen ramazan iki kilo vermiştim bu ramazanda veririz inşallah
Yok ya kendimi sis hissediyorum niye boyleyim bilmiyirumiyiyim canım sen nasılsın kilo verdinmi
Yoklama alınıyor sanırım ben burdayım
selam tatlim nasılsın bir ust mesajda sorumu sordim sonrada etiketledm neler yapiyosinYoklama alınıyor sanırım ben burdayım
1 kilo neki canım verirsin fazlasınıda verirsin inşallah 2 temmuza kadarAllah kabul etsin canım . Ben oruç tutmiyorum o yüzden normal diyet yapcam yine Allah izin verirse 2 temmuz da tatile gitcez o zamanà kadar biraz versem iyi olacak. Sınav dönemi 1 kg aldım. O kadar çikolata yedim ki
Karemellim nasılsın kilo durumları nasılYoklama alınıyor sanırım ben burdayım
Tubicim ben geçen sene sıfır ekmek sahırda bol yumurta haşlama kırmızı biber domates salata peynir iftardada yine ekmeksiz her şeyden az yiyince vermiştimbu günde ilk sahurum çok hafifti ama iftarda pide bile yemediğim halde dondurma fazla kaçtı sonrasındaramazanda nasil bi beslenme şekli uygulasakda 3 4 kilo versek kizlarr
Olursun merak etme canım inşallahYok ya kendimi sis hissediyorum niye boyleyim bilmiyirumkilo alick bise yapmiyorum ama yine de sisim bi 75 olsaydim bayrama kadar
bende ekmekden uzak duruyorum bakalim bu sahurda 2 yumurtalı yulafli omley yaptim bir kase kompostoyla birlikte onu yedim ekmek yemedim birazda labne yedim bol bol su bide bende iftar onu 82.5 dum bakalim ilerleyen gunlerde rakam nasil degisecek 7 yi gormek istiyorum bir an onceTubicim ben geçen sene sıfır ekmek sahırda bol yumurta haşlama kırmızı biber domates salata peynir iftardada yine ekmeksiz her şeyden az yiyince vermiştimbu günde ilk sahurum çok hafifti ama iftarda pide bile yemediğim halde dondurma fazla kaçtı sonrasında(
mutlaka görürsün canim merak etmeKızlar bugün iftar önü 64.5 le başladım bakalım inşallah şu 63 ü görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?