bir kısmınızın bildiği üzere sevgilimle aynı evde yaşıyor-dum. Şu an bir arkadaşımın evindeyim ve ne iyi tesadüf ki okuldan yakın 2 arkadaşım yakın zamanda eve çıkacak ben de onlarla birlikte eve çıkacağım. Nasıl olcak hiç bilmiyorum ama umarım benim için iyi olur. Ama beni buna iten sebep içimi acıtıyor.
Daha önceleri sevgilimin eski nişanlısı hakkında bi konu açmıştım. Gittiğimiz mekana gelip tuvalette beni resmen sıkıştırmıştı. Bu olayın öncesinde de ben sevgilimin cüzdanında bu kadının 2 fotoğafını görmüştüm. Neden bunlar burda dediğimde çünkü o insana saygı duyuyorum demişti. Ben çıkarmadım. Hem henüz ilişkimizin çok başındaydık hem de çok önemsemedim ne de olsa yanındaki benim diye. Her neyse..
Bu sabah sevgilim internetten bir şey sipariş edecekti cüzdanımdan kartımı getirir misin dedi. Kartı alırken allah var bilerek isteyerek hala fotoğraflar duruyo mu diye. Bi baktım duruyolar orda. Kadını görünce zaten benim gözüm seğirdi öyle fotoğraftan kenafir kenafir bakıyo bana gözlerini oyasım geldi. Salona bi hışımla girdim acaba daha ne kadar tutucaksın bu fotoğrafları cüzdanında dedim cüzdanım kaybolana kadar dedi. Ölür müsün öldürür müsün? Benim kıskançlıktan sinirden elim ayağım titriyo sakin sakin bana cüzdanım kaybolana kadar diyo. Ben de öyle mi dedim fotoğrafları yırttım.. yırtarken de büyük keyif aldım. Çünkü biliyorum zaten bundan sonra yolunda gitmez hiçbi şey ben gidiyosam onun da fotoğrafı kalmasın dedim bir iyiiii yırttım fotoğrafları. Yırtarken de bi taraftan çığlık atıyorum bi taraftan ağlıyorum bi taraftan sümüğüm akıyo.............. neyse ben o fotoğrafları bir güzel yırttım ellerime sağlık kafamı kaldırdım bi baktım bu herif aşırı sakin. Yani çok sakin. Ben sinir krizi geçiriyorum o kucağında laptop oturuyo öyle. Hani nasıl tepki vermez bi insan? O kadar çığlık atıp ağlamama tepki vermiyosan bari fotoğrafı yırtmama tepki ver de ben hepten sıyırayım. Yok adam gayet sakin. Neyse ben de çıktım salondan odaya gittim odada da ağlıyorum ama sinir krizi mi geçirdim kıskançlık krizi mi geçirdim bilmiyorum. Böğüre böğüre ağlıyorum. Sonra ben ağlayınca öksürmeye başlarım öksürünce de midem bulanır kusarım genellikle. Yine aynen öyle oldu çok fazla öksürüp lavaboya koşunca bu peşimden geldi. Ben lavaboda kustum bu saçlarımı tuttu falan sonra sarılıp “kendini bu kadar harap etmene değcek ne var” dedi bana. Ki çok haklı. Bana ne? Bana ne dimi ben çıkıp gideyim o da eski nişanlısının hatırasıyla yaşasın.
Ben de aynen öyle yaptım. Evden çıktım gittim arkadaşımın evine geldim. Giderken bi de bağırıyo arkamdan akşam ara gelip alayım seni diye. Yani bu rahatlık..
(Eski) sevgilime çok çok çok çok çok çok sinirliyim. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Onu gerçek anlamda önemsiyordum, seviyordum, benimsiyordum, özümsüyordum, ona alışıyordum. Oysa bi eski nişanlının fotoğrafını kaç aydır cüzdanından çıkarmayı akıl edemediği gibi çıkarmayı da düşünmüyor.
Ben çok zor zamanlardan geçtim ailem tarafından dışlandığımda bu insan vardı benim yanımda. Şimdi kendimi yine yapayalnız, köksüz hissediyorum.