güzel bir beyin cimnastiği

cemresum

hayallerim hayal oldu
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
279
5
46
Bursa
resimde bi yaşlı bide genç bayan var bakalım ikisinide bulabilecekmisiniz?

insanların %65 i bu resimdeki yaşlı kadını görüyorlarmış
sadece pozitif düşünen insanlar genç bayanı direkt görebiliyorlarmış

hangisini önce gördüğünüzü yazın

$65ED34345670461A971B187F9971D5B7[1].webp

Son düzenleme:
yaşlı kadını görüyorum da genç kadını göremiyorum.sinir oldum şimdi.bulana kadar bakacam

bu beyin cimnastiği değil de psikologların o anda tahlil yapabilmeleri için kullandıkları bir resimmiş. iyimser bir ruh halindeysen genç kadını, kötümsersen yaşlı kadını görüyomuşsun.

ee simdi ne olcak once hangini gordugumuzu sormussunuzya:)

bişey olmicak canım merak ettim insanların % 65 i yaşlı kadını görüyolarmış ya sorudada dediği gibi pozitif düşünenler genç kadını görüyomuş ben yaşlı kadını çoook zor farkettim

Ya bunun doğruluğuna inanmıyorum, çünkü abartısız 2 ay baktım ve yaşlı bayanı göremedim.
İnanın çok ciddiym, ancak birileri gösterince görebildim.
Ama hayata olumlu bakan biride değilim, bu ne çelişki??

Ya bunun doğruluğuna inanmıyorum, çünkü abartısız 2 ay baktım ve yaşlı bayanı göremedim.
İnanın çok ciddiym, ancak birileri gösterince görebildim.
Ama hayata olumlu bakan biride değilim, bu ne çelişki??

bende çok pozitif bi insan değilim
banada göstermeseler yaşlı kadını görücem yoktu heralde

önce geç kadını gördüm yaşlı kadını görmekte çok zorlandım...

yaşlı bir kadından başka bir şey göremiyorum bakış açımı mı değiştirmeliyim yoksa bu kafayı mı bilemedim

genç kızı nası görcez bi tarif etseniz mesela yaslı kadının burnu , kızın neresi oluyor

Ruh halim pek de iyi değil ama genç kadını gördüm ben.
Yaşlıyı görmekte epey zorlandım. Annem olmasa hiç farketmezdim.

yaşlı kadını daha ilk saniyede gördüm ama bi türlü şu çıtır bayanı göremedimm çok karamsarım şu sıralar desenebayanssulusmile

yok yaa burda genç bayan yoook olsa %90 görürdümm çünkü göz yanılmalarıyla ilgili resimlere sarmıştım bi ara kesin çözüydum buda onlardan biri ama neden çözemedimkiiikafamçokkarıştı

yok yaa burda genç bayan yoook olsa %90 görürdümm çünkü göz yanılmalarıyla ilgili resimlere sarmıştım bi ara kesin çözüydum buda onlardan biri ama neden çözemedimkiiikafamçokkarıştı

Şimdi gördüm, genç kızın yüzü yana dönük, yaşlı kadının burnu genç kızın çenesi oluyor, yaşlı kadının gözü genç kızın kulağı..birde böyle dene zemuszemus

Back
X