Güzel bir kadın olduğumuzu nasıl anlarız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi neden başkasıyla kıyaslamanıza neden olacak sorular yöneltiyor, hem özgüveninizi zedeliyor hem de sevgilinizi zor durumda bırakıyorsunuz? Sorduğunuz sorular kaçınılmaz kaos soruları.
İnsan kendi iç dünyasında değersiz hissediyorsa dışardan bir güç onu güzel hissettiremez. Daha güzelsin dese samimiyetsiz gelir bu seferde. Her insan biricik, yetenekleri bakış açısı genotipi fenotipi bambaşka...

Valla evlat olsan sevilmez bir diyalog olmus. Hala daha yaninda olduğuna ya mazosit tada begeniyor seni.

Buna ko0caman bir yuh denir yani,öküz tam arızaymış cesarete bak birde şifreler istenmiş oldu canım hay hay şfreler köpenn olsun senin demek lazım bu hanzoya.

yazıyorsa çok da umursamaz değilmiş sanki?
Yumurta kapının ucuna geldiği için canım. Baktı ki ben başımı alıp gidiyorum.
Ben çok aşık oldum, 6 aydır delirdim resmen. Aklıma bile gelmiyordu onsuz hayat.
Ama kırılma noktaları oluyor, buz gibi dağılıyorsun böyle. Dayanamaz, arardım önceleri kavgalarda vs. Ama bu sefer kendi içimde sindirdim. Üzülüyorum ama yine de gidebiliyorum. Gün gün bu fikre alışıyorum sanki. Çok değişik bir durum.

Ahhh ahhhh görmesin başlardı hemen sorulara

Buna ko0caman bir yuh denir yani,öküz tam arızaymış cesarete bak birde şifreler istenmiş oldu canım hay hay şfreler köpenn olsun senin demek lazım bu hanzoya.
Dedim zaten Hanım abla. Kesin bir dille hayır dedim. Ertesi gün benimle görüşmeme kararı aldı kendisi.
Ben ölüyordum ya onun için sanki.

Ben zaten kelimelere dökmeden kafada bitirmiştim.
Ben çoğu zaman kafamla konuşuyorum, karşı taraftan önce.
Bir de üç günlük şey için ayrılık draması yaratıyor. Blöfü ne güzel patladı ama bir yerinde.
Bana ültimatom veriyor aklınca, kabul edeceğim ayrılmamak için güya.

anladım... konuşmak, dertleşmek istersen ben hep özel mesajlar kısmındayım :)

Borçlarınızı naptınız?

Bir insanda ‘ aura ‘ cok onemli :)
Kesinlikle. Mesela Doya Doya Moda var moda programı. Orda Tina diye İranlı bi kız vardı. Aaa dedim ne güzel bi kadın. Fizik, yüz, boy pos. Sonra programı izleye izleye bana güzel gelmemeye başlamıştı. Çünkü o aura yoktu onda da. Kesinlikle aura her şey

Güzellik başka ayakkabisinin kiyafetinin guzel olmasi başka.
Bence en saglam yol cocuklar. Cocuklar yalan soylemez genelde bu konularda, eger cocuklar gelip sacinizi, yuzunuzu inceliyorsa "prenses gibisin" ve benzeri gibi iltifatlar ediyorsa, ortamda hep size bakiyorlarsa güzelsinizdir net.
(Tabi ustunuzde cocuklarin dikkatini cekecek izir zivir aksesuarlar ve patlayan renkler olmamali)
Bu şekilde cocuklar size bakiyorsa, inceliyorsa güzelsinizdir.

bir ara düğünde ışıltılı bir gece elbisesi giydim sünnet düğünüydü çocuk eşime sen neden orionla evlendin onunla ben evlenecektim diye ağlamıştı benimle evlenmek istemesi de boyum 1,60 ya boylarımız birbirine yakın diye hala gülerim sonra ağlamayı kessin diye düğündeki yaşıtı kızları gösterdik bak ne kadar güzel kızlar var ben yaşlandım artık diye ikna etmeye çalıştım eşimle dans ettirmemişti bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…