- Konu Sahibi aglayanbulutlar
-
Bende senin gibiyim. Hele alışveriş merkezlerinin alt katı aman allahımmmtansiyon düşmeleri ayılıp bayılmalar falan Kapalı mekan korkusu varmış meğersem . sende kalabalıktan sıkılıyorsan korkularının üstüne git burnundan nefes alıp ağzından ver kendini telkin et. seni ne mutlu ediyosa onu giy
yaşın kaç ? bende öyleydim zorunlu olarak çıkmayı denemelisin . iş kurs vb ...
eve girmeyip bilgisayardan uzak kaldıkça geçiyor bunları . ve seni bilgisayara bağlayan şeylerden uzak durmalısın...
daha çok gençsin eve kapanma canım hayatın tadını çıkar bu yaşlar geri gelmez unutma
kafayı buraya taktım zaten.evde durduğum için sürekli yapacak bir şey yok.şuan sosyal çevremde pek yok.mecbur evdeyim.ama bu yıl okula dönersem baya sosyallleşirim inş.
gezmek için illa arkadaşa gerek yok ki. bugün aradım arkadaşlarımı, kimi sevgilisiyle, kimi çalışıyor. giyindim, süslendim tek başıma çıktım. sahile gittim bi kahve içtim, birkaç parça yazlık kıyafet aldım hemde çok çok ucuza :)
sosyal fobim var diyip eve kapanırsan daha kötü olursun. bende kalabalıktan nefret ederim, başım döner, şapşallaşırım :) e durum bu diye eve mi kapancaz bu yaşta??
Evde otura otura alışmışsın bir kaç defa çıkıp gezsen eve girmek istemezsin hemde bu havada kıpır kıpır oluyor gönüller
sanırım depresyondasınız
beni şimdi bıraksalar gecelere akacak kıvamdayım
gezmek için illa arkadaşa gerek yok ki. bugün aradım arkadaşlarımı, kimi sevgilisiyle, kimi çalışıyor. giyindim, süslendim tek başıma çıktım. sahile gittim bi kahve içtim, birkaç parça yazlık kıyafet aldım hemde çok çok ucuza :)
sosyal fobim var diyip eve kapanırsan daha kötü olursun. bende kalabalıktan nefret ederim, başım döner, şapşallaşırım :) e durum bu diye eve mi kapancaz bu yaşta??
vallahi mala bağladım yaa.şu üniverite işim bu sene olursa durmucam zaten yerimde inaşllah bol bol ders çalışırım arkdaşlarla eğlenirim.bakalım ne olcakk..yoksa dershaneye yazılıcam zaten olmazsa
Nerde oturuyorsun ki sen meslek eğitim kursları var bedava çevrende varsa gidebilirsin kayıtlar bitmiştir büyük ihtimal ama misafir öğrenci olarak katılabiliyorsun ..Gel benim kursa
:))) ygs var ona giricem bu yıl.az kaldı.2 haftamız var.ondan sonra üniversiteye başlıyorum naipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?