Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

walla kafalar iyice karıştı bi çok tanınmış doktorlar war birde ismi tek tük geçen doktorlar napcaz bilmiyorum ama kafam karıştı

Arkadaşlar ben bi şey sormak istiyorum. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama nakitim yok
k. Ameliyati taksitlendirme imkanı var mı:26:

walla kafalar iyice karıştı bi çok tanınmış doktorlar war birde ismi tek tük geçen doktorlar napcaz bilmiyorum ama kafam karıştı

ayyy o kafa karışıklığını ben 2 ay yaşadım ve benim acil ameliyat olmam gerekiyordu ve hemen karar vermem gerekiyorsu off feciydi ya.cnm benim ismi duyulmuş doktorlar çokk fiyatlı çok hemde.benim sayfamı takip ett cnm ankara gata hastanesinde selçuk ışık hem fiyat olrak iyi hem eli çok hafif.beni gören inanamadı okadar hafif atlatım ki maşallh:)yarın ilk görüntümü görücem yazarımm takip et beni ve görüş derim cnm.3.500 yapıyor ve benim gıdığımıda aldı hemde kendi dedi bana güzel olması için şart dedii ayrı fiyat vermedim.tavsiye derim selçuk hocam gatanın ana dalı bilim başkanı cnm içini ferah tut ve çok isim yapmışlar çok oahalı olanlar iyi demek değil bunu bil.herşey gönlünce olsun inaşlhh.

yakın zamanda burun ameliyatı olan var mı peki

Canım sen bu fethi orak' a neden bu kadar taktın ki ? parası önemli değil yeter ki güzel bir burun olsun demişsin, bir sürü başarılı doktor var sitede konusu olan en azından fikir sahibi olmuşsundur okuyarak ya da fotoğrafları görerek.. madem fethi orak hakkında bir bilgi alamadın vazgeç artık başka doktorları araştır

Ben İzmir'de Bora Karaali'ye oldum.Benim nefes alma problemim hem burun içinde etlerim ve baya büyük kemerim vardı.Albüm var bakabilirsiniz.Çok uygun fiyat veriyor.

tamam doktor sormuyorum sorum ameliyat öncesi ve sonrası süreç nasıl işliyo ilk kendinizi sarılı halde görünce neler hissediyorsunuz

Aynen ya esra cok guzel yazmisin :) hayir yani bu takintiyi anlayamadim hem bilgi edinemiyosun hem fethi orak diye tutturuyosun hemde her konunun altina yaziyosun fethi orak fethi orak biktik ama bilgisi olan olsa sana yazacaktir zaten

Aynen ya esra cok guzel yazmisin :) hayir yani bu takintiyi anlayamadim hem bilgi edinemiyosun hem fethi orak diye tutturuyosun hemde her konunun altina yaziyosun fethi orak fethi orak biktik ama bilgisi olan olsa sana yazacaktir zaten

:))) Valla bende anlamadım bu ısrarı en son yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…