Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

ankarada burun ameliyatı yapan doktor arıyorum çok kararsızım
maliye bakanlığında iş arkadaşımın eşi var
burun ameliyatı yapıyormuş kızlar
hasta resimlerini getirttim
harika işler çıkarmış
burdan yine başka bi arkadaşımız var cesaretini topladı 1 ay sonra ameliyat olacak ona
resimlerini buradan koyacağım
bakalım nasıl olacak
ama hasta resimleri cidden harika
bilgi hastanesinde ali kavuzlu
ben de bunu düşünüyorum ciddi ciddi
ama önce diğer arkadaşın ameliyatına bakacağım
doktoru eşi vasıtasıyla ikna edebilirsem şöyle hesaplı tarafından dolgu botoks falan da yaptırcam

kimse fethi orak tanımıyor muuuuuu

HAhAAhaHAhAhAhAhAhaHAH bilerek mi yapıyorsun

Merak ettim canım fotoğrafları.. benim bir arkadaşım da ameliyat olmayı düşünüyor ankaradayız bizde.. eğer dediğin gibiyse ona da önereyim çünkü o da ankara'da olmak istiyor..

Türkiyede bu işi iyi yapan doktorlar var da galiba ben bulamıyorum zor iş kolay verilecek karar değil bir de ameliyattan sonra burun düşermiş böyle bşey duydunuz mu?

Türkiyede bu işi iyi yapan doktorlar var da galiba ben bulamıyorum zor iş kolay verilecek karar değil bir de ameliyattan sonra burun düşermiş böyle bşey duydunuz mu?

Öyle başarısız ameliyatlar oluyor evet, o yüzden doktor seçimi çok önemli..doktorun başarısızsa burun da düşer,yamulur da :)

arkadaşlar hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz.. yardımlarınızı rica ediyorum..

Canım site de ki bir çok üye Muhammed Dilber'den memnun.. ve Emre ilhan'dan.. Fotoğraflara bak istersen, ben Fatih Dağdelen'e oldum benim albümüme de bakabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…