teşekkürler cnm bu arada çok güzelsin :) maşallah :)
tamam burnun güzel ama abartılcak kadar da güzel değilsin bence abartmayın
kimse fethi orak tanımıyor muuuuuu
teşekkürler... hemen okuyorum
merabalar ben de burnumu yaptırıcam ama doktr konusunda tıkandım kaldım..burdan yaptgım arastrma sonucunda emre ilhan,cem payaslı,barış çakır ve teoman dogan hakkında olumlu seyler okudum.sızlerden de bu konuda yardım ıstyorum..sızce kıme amelıyat olmalıyım?
2 doktorada muayene oldum septum eğriği amelyatını estetikle beraber olucam burnumun ucundaki nispeten yumuşak olan kısım küçültülüp toparlanacak. Ama kararsızım ve hasta yorumlarına ihtiyacım var 14 mart amelyat tarihi kimi tercih etmelityim???? Lütfen acil yardımm kızlar herkese geçmiş olsunn
arkadaşlar Emre ilhana ameliyat oldumm bugün 7. günüm we agrım hiç yok diyebilirim morluklarımda tamamen geçti..emre bey ailenizden birisi gibi we burun ameliyatınında kahve gibi yavaş güzel olmasından yana en az hastalarıyla 3 kez görüşüyor ne istediklerini yanlış anlamamak için.ameliyat yaptıgı hastane deseniz inanılmaz kaliteli farkını orda bile ortaya koyuyor ameliyat öncesi we sonrası sürekli takip halinde oluyor zaten o kadar fazla ameliyat yapmışki pratik kısmındada bence cok iddialı doktor araştırırken bunlar cok önemli doktorun enerjisi yaşı we pratigi. zaten emre beyle bir kez görüşen ne dedigimi anlar kararını werir. ben senelerdir bu ameliyattan kaçıyorum ama emre bey gibi güwen weren kimse olmamıştı su an cok mutlu we emre beyi geç tanıdıgım için pismanım.. hemşiresi özgül hanımı zaten anlatmak bile istemiyorum o emre beydende pozitif birisi. ameliyathaneye giderken korku bastı we emre beyi görünce nasıl özgüwenle girdim anlatamam herkeze emre beyle bir kez görüşmeyi mutlka tawsiye ediyorum
canım istanbulda oturuyosan bu işin istanbulda eniyi yapan Dr.Emre ilhandır. muaynanesine gidersen kalite farkından nedemek istediğimi anlarsın.hem çok ilgili hemde ekibide gerçekten güler yüzlü ve bir emre bey kadar bilgili ve becerikli.ayrıca çalışma yapmış oldugu hastanelerin konforuda ameliyat olucagın zaman gerçekten çok önemli oluyor. gerek sen gerekse ailen gerçekten rahat ve huzurlu bir ameliyat öncesi ve sonrası zaman dilimi geçiriyorsun.benim ameliyatımda şuan okul oldugu için haziran ayı gibi olucak.ama dediğim gibi bu işi gerçekten emre ilhan ve ekibi çok güzel yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?