dr.emre ilhan
ya kesinlikle burnuma takmıyorum aslında burnum pek sorun degilde, bi insanın çenesinin geride olması çok ama çok kötü birşey ya.. yandan kimsenin bakmasını istemiyorum, öndende bakıldıgında çene küçük oldugundan yüz yuvarlak gibi görünüyor, aslında sadece çenede olabilirim, bakalım çok tereddütte kaldım :) bi yandanda 2 kere bıçak altına yatma bi seferde ol diyorum kendime ama şuanlık tek sıkıntım çenemmm
kesinlikle aynı anda olmanı öneririm. daha ucuza mal olur. iki kere hastane parası vermemiş olursun. ayrıca çene ameliyatı fazlasıyla kolay bence burun ameliyatının yanında. hiiiiççç korkma derim. gerçekten korkulacak birşey yok.. hadi biraz cesaret :)
kesinlikle aynı anda olmanı öneririm. daha ucuza mal olur. iki kere hastane parası vermemiş olursun. ayrıca çene ameliyatı fazlasıyla kolay bence burun ameliyatının yanında. hiiiiççç korkma derim. gerçekten korkulacak birşey yok.. hadi biraz cesaret :)
wyntra sen mi gıdığa liposuction dan bahsetmiştin? hatırlayamadım şimdi canım
bi anda fena gaza geldim huhu :)
ecemali, yok gıdıyla bahsetmedim hiç :) ben direk çene büyütme ve burunla ilgili şeyler yazıyorum :)
bi anda fena gaza geldim huhu :)
ecemali, yok gıdıyla bahsetmedim hiç :) ben direk çene büyütme ve burunla ilgili şeyler yazıyorum :)
tamam canım bende kafa tamamen karıştı :))))
Ben 13 03 2013 de ameliyat oldum.Resimlerden farkı daha iyi görürsünüz. Son halim işte budur.Daha şiş tabii inecek ve daha şık olacakmış.Doktorum Abdülkadir Göksel beye teşekkür ediyorum.Doğallıktan ödün vermediğinden dolayı.[/QUOT
çok doğal olmuş gerçekten.. çok hoş
Bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum Ankaradayım.. kime yaptırmalıyım ?
kesinlikle değişim güzel oluyor ama doktor seçimi çok önemli,burnun yüze uyumlu olması lazım düşünsene uzun kocaman bir yüzde minnacık bir burun evet burun kendi başına çok güzel belki ama yüzde uyumlu durmadıktan sonra ne anlamı var..İnsan çok değişiyor ve güzelleşiyor resmen
kesinlikle değişim güzel oluyor ama doktor seçimi çok önemli,burnun yüze uyumlu olması lazım düşünsene uzun kocaman bir yüzde minnacık bir burun evet burun kendi başına çok güzel belki ama yüzde uyumlu durmadıktan sonra ne anlamı var..[/QUOTE
İyi bir doktor ve gerisi şans işi bence aslında fazla kurcalamamak lazım düşünmemek lazım ben Fethi Orak karar verdim başka doktor bakmıcam 20 ağustosta olucam artık şansıma ya ağlarım ya gülerim..
Ben 13 03 2013 de ameliyat oldum.Resimlerden farkı daha iyi görürsünüz. Son halim işte budur.Daha şiş tabii inecek ve daha şık olacakmış.Doktorum Abdülkadir Göksel beye teşekkür ediyorum.Doğallıktan ödün vermediğinden dolayı.[/QUOT
çok doğal olmuş gerçekten.. çok hoş
ben resimlerini niye göremedim ki acaba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?