Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

14. Üçüncü gün gözlerim şişti. Akşamına inmeye başladı. Tamponlar nefes sıkıntısı yaptı. Çıktıktan sonra rahatladım

13. İlk hafta olmasına rağmen ağzım kapalı rahat nefes alabiliyorum. Şişlikler indiğinde daa iyi olur diye tahmin ediyorum.

12. Daha önce hiç başağrınız olmadıysa ameliyat sonrası da çok büyük ihtimal olmuyomuş. Benim başım sık ağrıdığından oldu sanırım. Fazla değildi ama.

9. Neyse onu sonra anlatıyim. Ağrı filan olmadı. Morluk da yok gibi.
Umarım doğal bi burnum olmuştur.

7. Bu arada morluklar sararmaya başladı ama herhangi bi krem tavsiyeniz olur mu şişlik morluk için?

3. İkisi de tasarım yaptı ama benim ne tasarım ne de dr lar içime sindi. İkisi de çok başarılı dr.lar ama elektriğimiz tutmadı sanırım. Aradığım doğal görünümü tasarımlarında göremedim.

2. Daha sonra doğal burunda iyi olduğunu duyduğum şimdiki doktoruma ameliyat oldum 6 gün önce.

1. Nasıl bişey ortaya çıkacak merak ediyorum. Herşey yolunda giderse ara ara fotoları paylaşıcam sizlerle. Doktorumu da o zaman fotolarla birlikte söyliycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…