canım bende kredi çekip yapmıştım,üç senelik ödüyorum hala,kendim için birşey yaptım pişmanda değilim nelere para harcamıyoruz,aynaya baktığımda kendimi beğenmem kredi ödememe değiyor:))))
ama bide yaptırıp begenmeyip 3 yıl boyunca ödemek offf çok kötü birşey olur ya
Cok tesekkur ederim cnm albumlerimden bakabilirsn herkze acik aslinda baya oynandi burnuma bakarsan yandan baya bi kemerliydi v baya dusuktu kemer alindi burnum kaldirildi bide kanatlarda 2 tane fln dikis war sali gunu alci cikck ozmn sorcm kanatlaridami kuculttu die:)))
bende bu mantıkla düşünüyorum 3 yıllık bi kredi çekip ödücem[/QUOTE
ben 10 milyar çekmiştim geçen sene 3 sene geri ödemeli ayda 350 tl ödüyorum
bu gidişte bende 10.000 cekicem ve istanbul göksel hocaya ugrucam :) izmirde isim yapmış hocalara yaptırsam 5000 civarı oluyor, 2 kat farkediyor
bu gidişte bende 10.000 cekicem ve istanbul göksel hocaya ugrucam :) izmirde isim yapmış hocalara yaptırsam 5000 civarı oluyor, 2 kat farkediyor
sen nerde ikamet ediyorsun?
onbine gerek yok ki,sadece burun değil mi? Göksel Bey ile görüştün mü?
İzmirdeyim, burun ve çene benimki, göksel hoca burun 7000 çene 2000 dedi
hımmm tamam canım ben sadece burun sanmıştım çene de işin içine girince fiat farkediyor tabii,ben de Göksel bey e reviyon olanlardanım,sonuçtan çok memnunum,düşünüyormusun olmayı peki? Netleştin mi?
İzmirdeyim, burun ve çene benimki, göksel hoca burun 7000 çene 2000 dedi
Ben de kredi cekmistim. Keyifle odedim :) sonuc guzel olunca odemek koymuyor insana :)) ben goksel beye biliyorsunuz hem burun hem cene olmustum. Herkes dudaklarima da biseyler yaptirdigimi dusundu :) cene eger gerideyse kesinlikle yapilmasi gerekli. Oncesi ve sonrasi fotolarini bekliyoruz :))
Ben de kredi cekmistim. Keyifle odedim :) sonuc guzel olunca odemek koymuyor insana :)) ben goksel beye biliyorsunuz hem burun hem cene olmustum. Herkes dudaklarima da biseyler yaptirdigimi dusundu :) cene eger gerideyse kesinlikle yapilmasi gerekli. Oncesi ve sonrasi fotolarini bekliyoruz :))
ya kesinlikle burnuma takmıyorum aslında burnum pek sorun degilde, bi insanın çenesinin geride olması çok ama çok kötü birşey ya.. yandan kimsenin bakmasını istemiyorum, öndende bakıldıgında çene küçük oldugundan yüz yuvarlak gibi görünüyor, aslında sadece çenede olabilirim, bakalım çok tereddütte kaldım :) bi yandanda 2 kere bıçak altına yatma bi seferde ol diyorum kendime ama şuanlık tek sıkıntım çenemmm
Ben 13 03 2013 de ameliyat oldum.Resimlerden farkı daha iyi görürsünüz. Son halim işte budur.Daha şiş tabii inecek ve daha şık olacakmış.Doktorum Abdülkadir Göksel beye teşekkür ediyorum.Doğallıktan ödün vermediğinden dolayı.
carnavale,revizyon ameliyatları daga ağır olabiliyor,ben de revizyon olmuştum benim de morluklarım olmuştu ama o kadar çok değil tabii,ben den sonra bir arkadaşım ilk burun estetiğini olmuştu Göksel Bey e onun morluıkları olmadı bile,ama buz maskesi ilaç vs kısa sürede görüntü düzeliyor zaten,bir de ,nsanın dokusuna göre değişiyorFulya gecmis olsun canim cok hos olmussun ama ben senin o morou morlu fotolari gorunce BAYILCAKTIM nerdeyse !,,, suan bittim benn((((((
carnavale,revizyon ameliyatları daga ağır olabiliyor,ben de revizyon olmuştum benim de morluklarım olmuştu ama o kadar çok değil tabii,ben den sonra bir arkadaşım ilk burun estetiğini olmuştu Göksel Bey e onun morluıkları olmadı bile,ama buz maskesi ilaç vs kısa sürede görüntü düzeliyor zaten,bir de ,nsanın dokusuna göre değişiyor
biliyorum elbette ama bilmek başka görmek başka,anlıyorsun değil mi.hayırlısı olsun tüm arkadaşlara, sanırım biz kadınlar cesaretin kitabını yazıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?