Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

ama bide yaptırıp begenmeyip 3 yıl boyunca ödemek offf çok kötü birşey olur ya

ama bide yaptırıp begenmeyip 3 yıl boyunca ödemek offf çok kötü birşey olur ya

canım doğru doktoru seçmek çok önemli,burda doktorların yapmış olduğu burunları görebilirsin,ben Göksel Bey e oldum sonuçtan çok memnunum prpfilimden resimlerime bakabilirsin,
bir sene olduZaten bir burnunm üzerinden bir sene geçmesi lazım en az o doğru karar vermeni sağlar.
eğer kötü bir sonuç olursa evet haklısın 3 sene ödemek berbat,ama doğru karar vereceğine eminim,

ya ben neden hala göremiyorum acaba ama ben sıkıldımmm

Ben 13 03 2013 de ameliyat oldum.Resimlerden farkı daha iyi görürsünüz. Son halim işte budur.Daha şiş tabii inecek ve daha şık olacakmış.Doktorum Abdülkadir Göksel beye teşekkür ediyorum.Doğallıktan ödün vermediğinden dolayı.

Eklentiler

• $fuliş 074.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $18032013616.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 90
  • $24032013704.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $14032013576.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $28032013784.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $31032013842.webp
    17 KB · Görüntüleme: 94
  • $31032013849-001.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 90

Son düzenleme:

ben de Göksel Bey e revizyon oldum benim bir sene oldu,
sonuçtan çok memnunum,gerçekten doğallıktan ve hastayı titizlikle takip etmekten hiç taviz vermiyor:)
Fethi orak ı soran arkadaşım ben sana derim ki Göksel Bey ile bir görüş:)

Fulya gecmis olsun canim cok hos olmussun ama ben senin o morou morlu fotolari gorunce BAYILCAKTIM nerdeyse !,,, suan bittim benn ((((((

Fulya gecmis olsun canim cok hos olmussun ama ben senin o morou morlu fotolari gorunce BAYILCAKTIM nerdeyse !,,, suan bittim benn ((((((
carnavale,revizyon ameliyatları daga ağır olabiliyor,ben de revizyon olmuştum benim de morluklarım olmuştu ama o kadar çok değil tabii,ben den sonra bir arkadaşım ilk burun estetiğini olmuştu Göksel Bey e onun morluıkları olmadı bile,ama buz maskesi ilaç vs kısa sürede görüntü düzeliyor zaten,bir de ,nsanın dokusuna göre değişiyor

biliyorum elbette ama bilmek başka görmek başka,anlıyorsun değil mi.hayırlısı olsun tüm arkadaşlara, sanırım biz kadınlar cesaretin kitabını yazıyoruz :)

biliyorum elbette ama bilmek başka görmek başka,anlıyorsun değil mi.hayırlısı olsun tüm arkadaşlara, sanırım biz kadınlar cesaretin kitabını yazıyoruz :)

elbette bilmezmiyim,tecrübeyi bizzat yaşamakla duymak arasında çoook farklar var:)
birşeyi çok istiyorsan endişelerinide çöpe atıyorsun..
cesur yürekli kadınlarız biz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…