Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

nasıl karar verdiniz bende olmak istiyorum ama karar süreci cok zor

canım ben güncel öztürk e yaptırdım burnumu. 2 hafta oluyor.burnum hala şiş. ama doktorumdan çok memnunum. zaten en zoru karar vermek. yani ben 2 ay kafayı yedim doktor aramaktan. karar verdikten sonrası çok kolay. gidiyosun uyuyosun hooop uyanıyosun bitti. ağrı sızı morarma hiçbir şey yaşamadım. 4.5 saat sürdü ameliyatım. uyandıktan yarım saat sonra ayaktaydım. umarım senin için de her şey güzel olur :)

hala serdar eren'e burun estetiği olan bir arkadaş arıyorum, ama bir tülü bulamıyorum. artık sadece ünlüleri ameliyat ettiğini düşünmeye başladım :)

hala serdar eren'e burun estetiği olan bir arkadaş arıyorum, ama bir tülü bulamıyorum. artık sadece ünlüleri ameliyat ettiğini düşünmeye başladım :)

Benim okuldan iki arkadaşım Serdar Bey e ameliyat olmuşlardı,4 yıl kadar oldu sanırım ve sonuç gerçekten harika ayrıca her ikisi de çok memnunlar

Benim ameliyat sürecini yaşamış biri olarak size nacizane tavsiyem,fikir edinmeniz açısından;EMRE İLHAN,SERDAR EREN ya da NACİ ÇELİK gerçekten iyi sonuç alma ihtimalinizin yüksek olduğu doktorlar...
Doktor seçimi gerçekten oldukça zor,gidip en pahalısını seçmeye çalışıyorsunuz aman sonuç iyi olsun diye fakat bu olay da inanın ölçü fiyatta değil....mişşşş...
Acı bir şekilde bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum malesef

10 Mayıs'ta Çekirge Devlet hastanesinde burun estetiği yaptırdım Alper bey işinde başarılı bir -estetik ve plastik cerrahi- doktordur herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.. Estetik operasyon geçirecekseniz eğer lütfen ve lütfen ne istediğinizi bilin de gidin o zaman sonuç çok daha güzel olacaktır.. Kendisi artık Çekirge Devlette değil Medical Park'tadır.. Sağlıklı günler diliyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…