ben bir de düğünüme 1 ay kala ameliyat olmuştum.(bendeki de ne cesaret)hayatta en büyük pişmanlığım diyebilirim. düşünsenize tüm gelin fotolarım kemerli düşük burunlu bak aklıma geldikçe çok üzülüyorum bir kızın en büyük hayali bir burun yüzünden mahvoluyor düşünsenize. artık 10. yılda yeni burnumla gelinlik giyer çekilirim
bir çok fotomu yırttım attım bu yüzdenNe 1 ay kala mı, zor olmuştur senın için düğün ve sonrasıda.. Artık evlilik yıldönümünde eşinle birlikte büyükadaya gidersizniz 1 gün öncesinde, sonrasında gelinlik ve damatlıkla foto çekersiniz :) , bir arkadaşım 1.evlilik yıldonumunde böyle yapmıştı. :)
ameliyat olmanıza ragmen kemerli olması ilğinçmiş gerçekten
bitsin diye uğraşıyorum :)
birazda şans meselesi aslında
bende arkadaşımın burnunu gördukten sonra boğaziçinde olurum diye hiç araştırmamıştım sonra buraya üye olunca megersem kötü sonuçlarda olabiliyormuş eylulde olucatım erteledım bıraz daha
Merhaba. Bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnumda çatlaklık ve sinüzitim var. Ayrıca düzelttirmekte istiyorum çünkü kemerli. Yıllardır bu zamanı bekledim ve kararlıyım ameliyat olmakta. Ama bir o kadar da çekiniyorum ya daha kötü olursa diye. Takip ettiğim kadarıyla Emre İlhan,Barış Çakır ve Abdülkadir Göksel'in ameliyatları beğeniliyor. Başka hangi doktorları tavsiye edersiniz acaba
evet haklısın iyi bir araştırma şart çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?