Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Ne 1 ay kala mı, zor olmuştur senın için düğün ve sonrasıda.. Artık evlilik yıldönümünde eşinle birlikte büyükadaya gidersizniz 1 gün öncesinde, sonrasında gelinlik ve damatlıkla foto çekersiniz :) , bir arkadaşım 1.evlilik yıldonumunde böyle yapmıştı. :)

bir çok fotomu yırttım attım bu yüzden orjinal burnum güzeldi halbuki.
büyükada güzel bir fikir aslında. planlarımın içerisine alacam inşallah. fikrin için çok teşekkür ederim.içimde kalmasın dimi ama güzel burnumla gelin olmak bile bak nasıl heyecanlandırdı beni
ameliyat olmanıza ragmen kemerli olması ilğinçmiş gerçekten

kemerli olmasının sebebi ameliyat sonrası burnum ortadan çökme yaptı.kıkırdakla güçlendirilmemiş anladığım kadarı ile.bundan dolayıda kemik ortaya çıktı. burun ucu düştü

bende arkadaşımın burnunu gördukten sonra boğaziçinde olurum diye hiç araştırmamıştım sonra buraya üye olunca megersem kötü sonuçlarda olabiliyormuş eylulde olucatım erteledım bıraz daha

bende arkadaşımın burnunu gördukten sonra boğaziçinde olurum diye hiç araştırmamıştım sonra buraya üye olunca megersem kötü sonuçlarda olabiliyormuş eylulde olucatım erteledım bıraz daha

sonucun böle olacağını bilseydim ben de araştırır ücrete bakmazsınız kararımı verirdim. ucuz olsun dedik devlette oldum. şimdi daha pahalıya geldi ama revizyon için ödediğim sonuna kadar helal olsun. bir iki hastanın memnuniyetiyle karar vermemek lazım. genele bakıp araştırma yapmak gerekir. bu yüzden hasta yorumları ve fotoları incelemek daha mantıklı. bir de en önemlisi bizzat aklımızda olan doktorlarla direk görüşmek. en doğru karar o zaman verilir.

selam!

ben de henuz bir foto albumu yaptim. arkadas olarak ekleyenler gorebilecek. burnumun oncesi ve sonrasi fotograflarini koydum. Doktorum ufuk bilkay.

Fiyat da yasanan sikintilar da kisiden kisiye degisiyor bunu gidip doktorunuzla konusmaniz gerekiyor. bu sunun gibi, hani kuaforde uzun saca ayri kisa saca ayri fiyat koyarlar ya onun gibi.

bende deviasyon vardi. o sikintimdan kurtuldum, ancak alerjik bir bunyem oldugundan burun icindeki etlerim surekli sis halde. bunun ameliyatla ilgisi yok. evde kedim var ve kedi dahil pek cok seye alerkim var. uzun lafin kizasi nefes alma problemimden tam olarak kurtulamadim ama burnumun egriliginden kurtuldum. burnum bir yone dogru egikti. ameliyatim ve sonrasi oldukca agir ve sikintili gecti. Doktorumdan son derece memnun olmama ragmen keyfi yaptiracak olanlar bir kere daha dusunsun derim.

Olay sadece et kiciltme kikirdak vb ise cok dert degil ama benim kemiklerim kirildi tuz buz oldu ve korkutmak gibi olmasin yasadigim agriyi aciyi tarif edemem. hala cok az da olsa hic kaybi var. guzel olup olmadigi ise size kalmis ben begendim :)

bu arada ayni doktora ameliyat olan baska bir arkadasim var onun burnu bambaska. kisiye gore yuze yakisacak bir burun yapiyor ufuk bey, kaliptan cikma bir ornek burun yapmiyor. benim onden gorunusunu degistirmedi, ucunu hic ellemedi, kemigi kirip aldi ve egriligi duzeltti, daha kucuk bir burnun yuzumde cirkin duracagini soyledi. ama arkadasimin minyon bir yuzu var ona hokkacik bir burun yapti mesela ve cok guzel oldu. baska sorulariniz olursa (fiyat haric) yardimci olurum.

Ben Emre Bey ile burun estetiği için görüştüm ve görüşmemle birlikte ameliyat olmaktan vazgeçtim. Burnumda çok büyük bir estetik sorun olmamasına rağmen estetik ameliyat çok başarılı olmaz ve ameliyattan sonra da burnun "şu halinden kötü olmaz" dedi. Bu sözü beni biraz kırdı, ama yine de dürüst davrandı. Netice de kötü bir burun için değil güzel ve yüzüme çok yakışan bir durum için ameliyat masasına yatacağım. Zaten zor bir karar. Ayrıca ameliyat olan ve kontrole gelen bazı hastalarını gördüm. Burunlarını fazla kalkık buldum. Tabii bu o hastaların kişisel tercihi de olabilir. Ben daha doğal, hatta estetik olduğu anlaşılmayacak bir burun arzu ediyorum. Bu yüzden ondan vazgeçtim. Şimdi Serdar Eren'i düşünmeye başladım. Serdar Bey'e burun estetiği ameliyat olan var mı? Bana yardımcı olursa çok sevinirim.

ben izmirde artı kkb de murta uygura aptırdım 2 sene önce estetiğimi 1 hafta öncede abim yaptırdım valla 10 numara hiç belli değil ben söylemesem kimse anlamıyor.tavsiye ederim kendisini.zaten burun estetiği yaptıracaksanız en yoğun tempoda çalışan dr a yaptırıcaksınız.kasap gibi olana:)ne kadar çok ameliyat o kadar güze burun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…