Çok teşekkür ederim:)benim 1 ay oldu evt zamanla ödemler iniyor .eğrilikte ödemden kaynaklı.benim burnum delikleri biri yukarda biri aşağıda vede sağa dönük durumdaydı. zamanla burum düzeldi.sabırlı olun derim
koyuyorum one minute-tatlicadiarzu-
canım ya ben görebilir miyim burnunuzu acaba? Ben de çok büyük ihtimal emre ilhana yaptırıcam burnumu. arkadaşlık isteğimi kabul edebilir misin?
http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/619273-denemeeeeeeeeee.html
canım bu linke tıkla orada doldur mesaj hakkını istersen
Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim İstanbul Anadolu yakasındayım oradan hangi doktoru önerirsiniz?
çökme nasıl oluyo anlatırmısın biraz
slm.arkadaşlar.ben yıllardır kendimde takıntı yaptığım burnumla yaşarken.sevgili hocam taner korkut ile tanışma fırsatı buldum.ve bir burun ameliyatı geçirdim.şuan inanın yeniden doğmuş gibiyim.bu kadarmı güzel bir estetik olur.hocamın ellerine sağlık.herkeze tavsiye ediyorum.
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
çökme nasıl oluyo anlatırmısın biraz
İnşallah hepimizin çok güzel burunları olur her ameliyat başarılı geçer :)
http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/619273-denemeeeeeeeeee.html
canım bu linke tıkla orada doldur mesaj hakkını istersen
Merhaba. Bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnumda çatlaklık ve sinüzitim var. Ayrıca düzelttirmekte istiyorum çünkü kemerli. Yıllardır bu zamanı bekledim ve kararlıyım ameliyat olmakta. Ama bir o kadar da çekiniyorum ya daha kötü olursa diye. Takip ettiğim kadarıyla Emre İlhan,Barış Çakır ve Abdülkadir Göksel'in ameliyatları beğeniliyor. Başka hangi doktorları tavsiye edersiniz acaba
evet haklısın iyi bir araştırma şart çok önemli
cok iyi araştırmak gerek
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
Güzel burun benim ki, Doktorum da Abdulkadir Goksel...Sihirli eller...
arkadaşlarrr ben Dr. Hüseyin Altun u öneriyorum. kızkardeşimin burnunu yaptı çok güzel oldu hem çok rahat nefes alıyor hem de şık bir burun. kesinlikle eli de çok hafif. kardeşimin net bir remi olmadığı için koyamıyorum. ama ades. kaya nicki arkadaş benim arkadaş listemde eklemiştim onun burnunu da o yapmış. çok memnun bir resimlerine bak fiyatı da 3500 4000 civarında. anadolu yakasında yeni acıbademle anlaşıyormuş, daha önce yunus emre hastanesinde yapıyordu. komşum aradı da ordan biliyorum. valla harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?