Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

fotograflarimi da gorebiliyorsan super. Abdulkadir GOksel burnumun mimari.. Kesinlikle oneriyorum. Hem mesleginin duayenlerinden hemde cok iyibir insan. Ailemizin doktoru diyebilirim. 100% guvendigim tek doktor.

ben de Göksel bey in mutlu olan hastalarından biriyim,kendisine revizyon oldum tam tamına 18 ay önce,burnum çok doğal,yüzüme uyumlu ve nefes alma problemimde hiç kalmadı,profilimden resimlerime bakabilrsiniz,melek gibi ben de kendisine çok güveniyorum,botox ve dolgumuda kendisine yaptırıyorum:)

Ben şuan Adana dayım. Üniversite eğitimi için. Önerebileceğiniz bir burun ve çene ameliyatı yapacak doktor var mı? Burnum biraz kemerli ve alt çene hafif geride. Bayramdan sonra hemen muayene olmak isitiyorum. En geç Yıl başına ameliyat olmayı düşünüyorum.

selam, hem burun hem de cene operasyonu gecirmiş biri olarak doktorum Abdulkadir Goksel beyi oneriyorum kesinlikle. Ameliyat olali 2.5 olmasina ragmen, takibi hic birakmadi Goksel bey. Goksel beyin mesleki acidan tecrubelerinin yaninda, hastalariyla arasinda oluşturdugu guven bagi da beni etkiledi. 100% guvenebilecehim tek doktor diyebilirim. Oglumun da geniz eti ameliyatini yapti. Hatta bircok arkadaşimda benim referansimla doktor beye ameliyat oldu. Herkes cok memnun ve mutlu. Tavsiye ediyorum. Resimlerime bakabilirsin. Herkesin kendi yuzune uyumlu, dogal ve guzel burunlar yapiyor kesinlikle.

slm canım,Ben 18 ay önce Göksel bey e burun estetiği oldum hatta revizyon.Şu anda herşey yolunda ,yüzüme uyumlu,güzel bir burnum var,rahatta nefes alabiliyorum,melek,zyk 78 de Göksel bey e burun ve çene operasyonu geçiren ve sonuçları harika olan arkadaşlarımdan sadece ikisi.profillerden resimlerimize bakabilirsin,
Göksel bey kbb uzmanı,işinde ,insan ilişkilerinde ve hasta takibinde bana göre bir numara.Ne zaman kendisine bir sorumolsa asla cevapsız bırakmadı,bu benim için önemli çünkü ilk doktorum iki aydan sonra konrolleri kesti.
Kesinlikle Göksel bey derim her zaman her daim:)

ecemali ye 100% katiliyorum.

ecemali ye 100% katiliyorum.

teşekkür ederim bayramdan sonra görüşeceğim.Doktora nasıl ulaşabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

Burada benden bahsedilmis :)) ben cok mutluyum ve doktorum Abdulkadir Goksel'i tavsiye ederim. RESİMLerim profilimde var. Degisime bi bakmani oneririm

Burada benden bahsedilmis :)) ben cok mutluyum ve doktorum Abdulkadir Goksel'i tavsiye ederim. RESİMLerim profilimde var. Degisime bi bakmani oneririm
evet canım:))) sen ve melekten bahsettim:))
doğruları söyledim ne bir eksik ne bir fazla

.....................................................99999999

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…