Bende senin gibiydim onu okuyorum bunu okuyorum fln beynim sulanmıştı çok dr gezdim yaptıkları burunlara fln baktım en son ameliyat oldugum doktorum kalmıştı onunla görüşmeye gittim çünki forumda hiç bilgi bulamadım sonra yaptıgı ameliyatlara baktım o kadar güzeldi ki hepside birbirinden farklı ve güzel burunlar tamam dedim gün aldım koku duyumu yitirmiştim şimdi çok güzel kokular alıyorum. Burnumun sol tarafı tamamen kapalıydı kemerim vardı saga dogruda egriydi bunlar çözülmesi gereken sorunlar hepsini halledecegim dedi ztn milyon çeşit foto var bilgisayarında hemen karar veriyorsun. Diger gezdigim doktorların yaptıkları hep birbirinin aynısıydı bi dr farklı ve hastanın istegine uygun iş çıkarmalı fiyatıda çok uygundu meme büyütmeyle birlikte oldum. Allah dualarımı kabul etti yoksa astronomik rakamlarla olacaktım.
Cok guzel yazmissin oncelikle tesekkur ederim.
Hangi doktora oldun?ve ne kadar odedin ?
Odedigin rakan gercekten piyasanin cok altinda cok uygun.Ben Ankarada Yrd Doç Dr Ahmet Işıkdemire oldum burnum için 2500 ödedim aynı anda meme büyütmede oldum çok başarı doktorum ellerine saglık.
Doktorun adi nedir acaba?Ay ne şanslısın darısı başımıza
Odedigin rakan gercekten piyasanin cok altinda cok uygun.
Tesekkur ederim
burdaki herkesin ortak sorunu kafasının karışık olması galiba :))
Doktorum Ayşegül YAVUZ kızlar :))Eki Görüntüle 838289 Eki Görüntüle 838290 Eki Görüntüle 838291 2. ayım
ben de Göksel bey in mutlu olan hastalarından biriyim,kendisine revizyon oldum tam tamına 18 ay önce,burnum çok doğal,yüzüme uyumlu ve nefes alma problemimde hiç kalmadı,profilimden resimlerime bakabilrsiniz,melek gibi ben de kendisine çok güveniyorum,botox ve dolgumuda kendisine yaptırıyorum:)
Ben Ankarada Yrd Doç Dr Ahmet Işıkdemire oldum burnum için 2500 ödedim aynı anda meme büyütmede oldum çok başarı doktorum ellerine saglık.
ikisine birden ne kadar ödediniz ve ikisini aynı zamanlarda mı oldunuz acaba...
cokgüzel olmus gercektn basarlixxxx/IMG]eklenti yapmayı bilmiorum k.bakmayın artıkın
Onep Dr.Zühtü Demir
Albümleri merak ettm! yorum hakkı dol hadiii :/
çok güzel ve düzgün hemde dogal duruyor sanırım gamzecim:)
detaylı bilgide verebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?