Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Cok guzel yazmissin oncelikle tesekkur ederim.
Hangi doktora oldun?ve ne kadar odedin ?

Odedigin rakan gercekten piyasanin cok altinda cok uygun.
Tesekkur ederim

Cnm Ahmet bey özel bir hastanenin doktoru bu parayıda kendisi almıyo hastaneye ödeniyo ilk randevu için 60 tl ödedim o kadar pahalı olunca iyi olcak gibi bişey yok bigit görüş derim eminim karar vereceksin ben çok pimpirikliyimdir ama allah yüzüme güldü yoksa 10bin de ödeyebilirdim aynı burun için kesinlikle tavsiye ediyorum nereni begenmiyorsan yapıyor başka drlar gibi kendi bildigini degil. Photoshop yapmıyor ztn onu sadece yandan yapıyorlarmış dikkat et dedi bana hiç kimseninki photoshoptaki gibi olmaz. Haberlerini bekliyorummmm

Merhaba, goksel bey dudak dolgusu yapiyor mu acaba? Bilginiz varsa ve paylasirsaniz cok mutlu olurum.

detaylı bilgide verebilirmisiniz

Balıklı Rum hastanesinde Dr Muhammed Barış'a salı günü ameliyat oldum 2800 TL'ye mâl oldu doktorumun güler yüzlü olması ilgilenmesi gerçekten çok hoşuma gitti dün tamponlarımı aldırdım yarında alçımı kontrol edicek ve çıkartıcak çok heyecanlıyım fotomu atıcam hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…