arkadaşlar merhaba.burun estetiği olmak istiyorum ve aylardır araştırma yapıyorum.planıma göre mayıs ayının başında ameliyat olucaktım fakat görüştüğüm doktorların hiçbirisi içime sinmediği için hala olamadım.ama en kısa sürede olmalıyım yani yarın netleştirsem hemen gün alıp olucam ve acele etmem gerekiyor artıkburun konusunda çok takıntılı olduğum için belkide içime sinmedi hiçbiri.üyeliğim çok yeni aslına bakarsanız buranın nasıl kullanıldığını çok iyi bilmiyorum:) sanırım belli bi msj sayısı dolmadan konu açılmıyomuş fotolara bakılmıyormuş.acaba sizi eklersem fotolarınızı görebilirmiyim yada ameliyat olan ve memnun kalan birileri beni ekleyebilirmi nasıl eklenildiğini de bilmiyorum malesef:) yada mail adresimi versem başarılı ameliyat geçiren arkadaşlarım burun fotolarınızı yollamanız mümkün mü? doktor tavsiyesine ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirim.görüştüğüm doktorlar sölüyorum öncelikle.muhammet dilber,emre ilhan,güncel öztürk ve buğra çöllü.aslında hepsi başarılı doktorlar ama benim aynı anda allerjik sorunumda olduğu için ikisini brden yapınca muhammet bey braz yüksek bi fiyat çkardı bana.emre bey başarılıydı ama tam istediğm gbi değildi tarzı.güncel bey de aynı şekilde.buğra bey de yaptığı burunları göstermedi tasarmda yapmıyor aslına bakarsanız çk güven verici bi insan ama hakkında bilgim olmadığı için kararsız kaldım.bi doktorla daha görüşücem gürhan özcan.umutlarım tükenmek üzere.eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim önerileriniz şuan benim için çok önemli.şimdiden teşekkür ediyorum..
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
25 mesajı doldurabilmek için anlamsız mesajlar yazmak durumundfayım, verdiğim rahatsızlıktaN dolayı kusura bakmayın lütfen..
klmnoprs.........................
...............................................
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
bi hafta doldugunda dışarı attım kendimi gören insalar bi haftalık olduguna inanmadı burnumun, su anda 10unca gündeyim şiştir morluktur sivilcedir hiç mi hiç sorunum yok kızlar mükemmel bi doktorum varmıs hepinize ama hepinize tavsiye ediyorum salı akşamı özel bi topic açıcam hepiniz bekleyin:) doktorum ahmet seyhan bu arada
Arkadaslar burun estetigi yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim.tam karar veriyorum bir doktorun yorumlarini okuyorum tamam diyorum.sonra baska bir doktor icin yazilanlari goruyorum.off cok zormus ne olur yardim edin.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?