Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Aslına bakarsanız Emre İlhan ın sonuçları oldukça başarılı,benim arkadaşlarım kendisine ameliyat oldu her ikisi de çok memnun

Selam kızlar. Ben bundan 2.5 sene evvel Dr Ercan Demiray a burun estetiği oldum iri ve kalın derili bir burnum vardı açıkcası bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim Ercan Bey e benim burnumda önce arkadasımınkini yapmişti çünkü. Arkadaşımın çok kibar ve küçük bir burnu vardı ama ben uzun yüzlü biri olduğum için benim burnum o kadar küçük olmadı istemezdim de zaten benim çok doğal ve yüzüme yakışan bir burnum var şimdi kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile, öyle diyebilirim sizlere kızlar. Tampon korkum vardı Ercan Bey e rica ettim tampon koydurtmadım O da beni kırmadı, ayrıca daha sonrasında doktorum Bende irtibatı hiç kesmedi yani içiniz rahat olsun "parayı aldım bitti" diye düşünen bir doktor asla değil Ercan bey. Ameliyat esnasında da sonrasında da hiç bir sıkıntı yaşamadım 10 gün sonra işimin başına dönmüştüm bile ayrıca nefes problemimde vardı fakat şu an 2 sene geçmesine rağmen hiç bir problemim yok burnum ilk gün ki gibi güzel :) kesinlikle burun için Ercan bey i tavsiye ederim. Ayrıca ben doktorumdan bu kadar memnun kaldıktan sonra ne yapıp edip birtürlü eritemediğim göbeğimi de kestirmeye karar verdi. 6 ay önce de Dr Ercan Demiray a karın germe ameliyatı oldum. Çok korkarak yaklaştım bu ameliyata ön yargılarım vardı, ama şu an iyi ki yaptırmıştım diyorum! Ilk başlarda ağrılarım oldu dikişlerim falan baya sızladı ama inanın kızlar sonuç bir harika, doktorum Ercan bey resmen yeni bir göbek yapmış bana! dikiş izim çok az bikinin içinde kaldığı için görünmüyor diyebilirim. Altı ay içinde göbeğim hala ödemli olmakla birlikte dümdüz ve sarkıklıktan eser yok hem burun için hem göbek için Ercan Bey i kesinlikle tavsiye ederim. Kendisi çok tatlı bir doktor ve en önemlisi kendisiyle dialog halindeyken çekinmeden problemlerimi anlatabiliyorum Dr bey de beni anlıyor. Foto isterseniz atarım kızlar sorunuz varsa cevaplarım hosca kalın :))

56 günlük burnum:)

Eklentiler

• $FOTORA~1.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 116
  • $FOTORA~2.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 95
  • $Fotoğraf0074.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 105
  • $Fotoğraf0358.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 101

25 mesajı doldurabilmek için anlamsız mesajlar yazmak durumundfayım, verdiğim rahatsızlıktaN dolayı kusura bakmayın lütfen..

Ay ne şanslısın darısı başımıza

Arkadaslar burun estetigi yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim.tam karar veriyorum bir doktorun yorumlarini okuyorum tamam diyorum.sonra baska bir doktor icin yazilanlari goruyorum.off cok zormus ne olur yardim edin. (((

Arkadaslar burun estetigi yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim.tam karar veriyorum bir doktorun yorumlarini okuyorum tamam diyorum.sonra baska bir doktor icin yazilanlari goruyorum.off cok zormus ne olur yardim edin. (((

Bende senin gibiydim onu okuyorum bunu okuyorum fln beynim sulanmıştı çok dr gezdim yaptıkları burunlara fln baktım en son ameliyat oldugum doktorum kalmıştı onunla görüşmeye gittim çünki forumda hiç bilgi bulamadım sonra yaptıgı ameliyatlara baktım o kadar güzeldi ki hepside birbirinden farklı ve güzel burunlar tamam dedim gün aldım koku duyumu yitirmiştim şimdi çok güzel kokular alıyorum. Burnumun sol tarafı tamamen kapalıydı kemerim vardı saga dogruda egriydi bunlar çözülmesi gereken sorunlar hepsini halledecegim dedi ztn milyon çeşit foto var bilgisayarında hemen karar veriyorsun. Diger gezdigim doktorların yaptıkları hep birbirinin aynısıydı bi dr farklı ve hastanın istegine uygun iş çıkarmalı fiyatıda çok uygundu meme büyütmeyle birlikte oldum. Allah dualarımı kabul etti yoksa astronomik rakamlarla olacaktım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…