canım ben güncel öztürk e yaptırdım burnumu. 2 hafta oluyor.burnum hala şiş. ama doktorumdan çok memnunum. zaten en zoru karar vermek. yani ben 2 ay kafayı yedim doktor aramaktan. karar verdikten sonrası çok kolay. gidiyosun uyuyosun hooop uyanıyosun bitti. ağrı sızı morarma hiçbir şey yaşamadım. 4.5 saat sürdü ameliyatım. uyandıktan yarım saat sonra ayaktaydım. umarım senin için de her şey güzel olur :)
10 Mayıs'ta Bursa devlet hastanesinde Op. Dr. Alper Bayraktar'a oldum çok memnunum henüz bir aylık burnum hala şişlikleri var ama genel olarak memnunum sorunlu bir burnum vardı artık güzel bir burnum var
emre ilhan'ı bu kadar cok duyunca bir sitesine bakayım dedim:) kafama yatmaya basladı hatta bana resmınızı yollayın size neler yapılabılecegını yazayım diyor sitesinde.yollama taraftarıyım bakalım bana neler diyecek:)
op. dr. teoman dogan var birde videosunu izledim guzel bir burun yapmıs nişantaşında muayenehanesi buda olabilir bnm için sanırım
18 gun once amleıyat oldumm buda benım burnum
yaptırdın mı canımm sennnherkese selamlar arkadaşlar ben yeni üye oldum burun estetiği için ii bir doktor arıyorum we yeni burnuyla mutlu olan arkların fotolarını gömek istiyorum fotolara nerden bakılıyo bi yardımcı olsanız be dostlar:)
peki Emre İlhan görüşme için ücret alıyormu ?
resim yüklesene cnm :)63 sayfa ne ki canım ben burunla ilgili diğer konuda tam 620 sayfayı oturup okudum, e burun bu :)))
cok güzel olmus gercekten
Bende resimlere bakamiyorum...mesaj sayisi 25 olmasi gerekiyor
görüşme ücreti ne kadar??
çok güzel ve düzgün hemde dogal duruyor sanırım gamzecim:)
çok güzel ve düzgün hemde dogal duruyor sanırım gamzecim:)
çoook güzel olmuşsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?