Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Arkadaslar burun estetigi yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim.tam karar veriyorum bir doktorun yorumlarini okuyorum tamam diyorum.sonra baska bir doktor icin yazilanlari goruyorum.off cok zormus ne olur yardim edin. (((

Ayni durum benim basimda canim Bende aylardir Doktor arayisindayim karar vermek cok zor gereckten:44::44:

Ayni durum benim basimda canim Bende aylardir Doktor arayisindayim karar vermek cok zor gereckten:44::44:

arkadaşlar yorumlar çok çok önemli ve ben karar verirkende temelde yorumlardan yola çıktım.ama size tavsiyem randevu alıp gidin görüşün bir kaç doktorla, ücret almıyorlar zaten:)bu çok önemli bir karar ve aceleye gelmemeli! doktorumu tavsiye ederim,karar verme aşamasında mutlaka görüşmeniz gereken bir cerrah...hem kulağımı hem burnumu yaptırdım kendisine...dr salih emre üregen,istanbulda...
ben şekilsel olarakda nefes alma olarakda çok çok mutluyum,yaptığı tasarımdan daha güzel iş çıkardı ayrıca aynı sınıftaki pek çok plastik cerraha göre fiyatıda makul gelmişti bana.iyi şanslar size:)

Merhaba arkadaşlar benim doktorum Abdulkadir Göksel

Ameliyat olalı 2 haftam doldu burnumun görüntüsünden o kadar memnunum ki biraz şiş olduğu halde bile.
Göksel hocam işinde çok başarılı,hastaları ile diyaloğu görülmeye değer. bütün korku ve kaygılarınızı Göksel Beyle görüştükten sonra ortadan kalkıyor bence bu çok önemli.

Her başarılı burun Göksel Bey imzalıdır...

Son düzenleme:
ya ben çok doğal olsun istiorm öyle minik bişey olmasına gerek yok snra olmuşken küçük olsun diorm kafam bi milyon doktor bile bulamadm daha yüzyüze görüşmeye kme gtsem fyatta önemli 3000-4000 tl maksimum

pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Alçım bugün çıktı vre burnum çok inceltmiş gibi geldi yandan bakıncada kslkık durmuyor dümdüz burun kanatlarının üst kısmı basık ince duruyor kavis yok

arkadaşlar benim burnumda kemik eğriliği var hem onun düzelmesini hemde esteti,k yaptırmayı düşünüyorum .kbb mı yoksa estetik cerrah mı iyi bir seçim olur .

arkadaşlar benim burnumda kemik eğriliği var hem onun düzelmesini hemde esteti,k yaptırmayı düşünüyorum .kbb mı yoksa estetik cerrah mı iyi bir seçim olur .

Canım senin konusunda iyi bir plastikcerraha ihtiyacınvar. Zaten eli iyiyse içini de dışını da düzeltir.çünkü bazı eğrilikler ancak estetikle beraber düzeltilebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…