Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Selam kızlar bende haftaya Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu na burun ameliyatı olucam.Daha önce yaptırmış olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.İstedikleri burunu mu anlattılar yoksa doktora bırakmak mı en iyisi bilemedim.Doktoruma güvenim sonsuz tabiki ama yine de heyecan ve stres var..Kafam çok karışık ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

ben bu hafta sonu balıklı rum hastanesine gidip muayene olacağım. ve istediğim tarihler boşsa ameliyat olacağım. eğer olursam burdan resimlerimi paylaşırım. inşallah tarih bulurum. çok istiyorum çünkü.

Kızlaarr bana yardım edin Zühtü beye ameliyat olacağım yaptığı burunları görmek istiyorum ona estetik yaptıran varsa yardımcı olabilir mi lüüütfeen

Kızlaarr bana yardım edin Zühtü beye ameliyat olacağım yaptığı burunları görmek istiyorum ona estetik yaptıran varsa yardımcı olabilir mi lüüütfeen

Arkadaş listem de "karaca24" var onunla iletişime geçebilirsin zühtü beyin hastası albümü de var sana mutlaka yardımcı olur

merhaba bugün balıklı rum hastanesinde kbb op dr. muhammed barış'a gittim. muayene oldum. bana güven verdi kendisi. 25 ocakta ameliyat olacağım. inşallah ben de buraya öncesi sonrası fotoğraflarımı ekler ve memnuniyetimden bahsederim. çok heyecanlıyım şimdiden. kendisine ameliyat olan varsa ve benimle iletişime geçerse çok memun olurum.

Ben Doktor Docent Tugrul Maral ile yaptirdim.....Cok memnun kaldim....1 ay gecti,hala biraz sisik var,ama yine cok begeniyorum)
aslinda burnumu yaptirmak hic dusunmedim,sadece meme yaptirdim Tugrul bey ile....ama bi kac onun hastasi gorunce ben de istedim....hic pisman degilim)rahat tavsiye edebilirim benim doktorumu)
resimlerim ozel albomumda...))

ben de bir çok kararsızlık içindeyim önümüzdeki ay yaptırmayı planlıyorum ama doktor seçimi tam bir faciaya dönüştü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…