Arkadaşlar aranızda Abdulkadir Goksel beye ameliyat olan varmı?
emre ilhan 5500 TL standart fiyat
kimi tavsi,ye edersiniz fiyatta bütceme uyabilecek ... ve devlette yaptıran özellikle serdar ceylan burun ameliyat ı olan varmıııı
merhabalar, ben siteye yeni üye oldum. burun estetiği olmak istiyorum, burnumd da tıkanıklık var. Emre İlhan, Barış Çakır ve Burak Erdamar arasında gidip geliyorum. Bu doktorlara ameliyat olanların fotoğrafını görmek istiyorum ama 25 mesaj atmak gerekiyormuş. bana yardımcı olurmusunuz. Bu doktorlara ameliyat olanlar bana deneyimlerini paylaşabilirler mi mümkün olursa benimle fotoğraflarını paylaşabilirler mi?
selam, geçmiş olsun.. umarım iyi geçmiştir. arkadaşlık talebinde bulundum ameliyat öncesi ve sonrası resimlerine bakmak isterim
the best van YAKUP AVSAR
resimlerini nasıl görebilirim acaba mümkün mü
bende burun estetigi düsünüyorum bu sene sonunda ama bir türlü doktor secemiyorum... acaba esteworld dr tamer yavas hakkinda bilgisi olan varmi? yada buraya foto koya bilen?
yeni üye oldugum icin hic kimsenin resimlerine bakamiyorum(
hayatım oyle tasarım ama sakın yanılma okadar sıvrı olmuyor benımkınede aynısını cızmıstı gordun ucu yuvarlak donuyor ben sana dşger formada yazdım onden gorunusu sıvrı olsun hafıf Cemıl bey ucu top burun sever senın yuzun bana ınce geldı sana top uc yakısmaz bence sadece yardımcı olmaya calısıyorum ablamın yuz yapısıda sana benzıyor ben onun amelıyatındada dedım Cemıl beye onden tasarımda hafıf top burun du olmaz dedım ablama sıvrımsı gıder o bıle sıvrı olmadı ama cok guzel durdu belırtmezsen ucu top olur benden soylemesı:)))
duyduguma göre ilk iki gün cok kötü oluyosun, yüzün sisip morariyo. ama agri diyilmez, sizliyo daha cok
ben mesaj hakkını doldurdum ama hiç kimsenin resmini gremiyorum neden acabateşekkür ederim canım. bende gözlük kullanıorum, muhtemelen ameliyat döneminde lenste kullanamıcam. epey zorlayacak beni.
ben mesaj hakkını doldurdum ama hiç kimsenin resmini gremiyorum neden acababen neden hiç resim göremiyorum
(((
ben mesaj hakkını doldurdum ama hiç kimsenin resmini gremiyorum neden acabaSanirim resimleri gördukten sonra karar verebilecem hangi doktora yaptiracagimi...
noldu canım ya ismi tanınmış ama ben merak ettim nolduğunu.ben bakmam ünlü ünsüz sonuç önemli ve başarı kesin olmalı.geçmiş olsun gerçekten
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar hala bir sorun yok değilmi burnunuzda bende ameliyat olucamdacanim ben de atilla alp e oldum dogal ve guzel bir burnum oldu ama daha sonra burnum da bir dusukluk oldu sanirim ben carptigim icin. atilla alp mumkun oldugunca dogalliktan yana burun yapisini bozmadan dogal olani yapmayi istiyor. ama bozulma benim carpmam yuzunden mi yoksa doktordan mi kaynaklandi bilmiyorum.. 4 gun once ona revizyon oldum birazdan sargilarimi cikartmaya gidicem..
çökme nasıl oluyo anlatırmısın biraz
Burun ameliyatlarında Doç.Dr.Serkan Yıldırım'ı tek geçerim
mesaj sayısı doldurmak isteyenlerin paylaşım alanı konusu var, burada doldurabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=452664
Bende Bursada Bülent beye ameliyat oldum.Hiç memnun kalmadım ,çok mutsuzum..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?