Dr ergin er yapimi :))
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
ya mükemmel olmuş burnun..... number one..
[MENTION][/MENTION]
cok hos olmussun canim peki ameliyat sonrasi hic bi rahatsizlik sikinti oldumu?
Çok ilginç mesaj sayısı dolmadan bi şey yapılmıyo
bazende bazı yorumlar oluyor ki insanı çok üzüyor örnek vermem gerekirse benim bir fotografım için bir kişi "yan profil güzelde önden sanki bi tuaf" diye yorumda bulunmuş ameliyat olalı 22 gün oldu ne acılar çektiğimi ne sıkıntılar yaşadığımı ne kadar farklı bir psikolojide olduğumu bir ben bilirim ancak yabancı birisi olmasına rağmen dışarıdan birisinin bu şekilde yorumda bulunması beni o kadar üzdü ki gece uyuyamadım bile lütfen yorum bırakırkende dikkatli olalım
Aynı fikirdeyim ayrıca burun ucunu nasıl yaptıkları çok ama çok önemli herşey orda bitiyor.
ameliyatsız burun estetiği nasıl oluyor arkadaşlarKızlar ameliyatsız burun estetiğinde Ankara'dan Mehmet Akgün'ü tek geçerim. Son derece başarılı.
zaten güzelmişsin ama son halin ne diyebilirim ki tek kelimeyle harika.ben burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama şu sıralar doktor araştırıyorum işinin ehli çok güvenilir biri olmalı ,kafamda en ufak bir soru işareti bile olmamalı sonunda hayal kırıklığına uğramak uff çok kötü olur dr.Ayşegül Yavuzu hiç duymamıştım ama baksana sonuca AYŞEGÜL YAVUZA burnunu yaptıran diğer arkadaşlardan da memnun olan olmayan herkesin yardımcı olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler
revizyonda en iyi dokyor kim bilen varmısaol melmell..konu güzel olmuş estetik olmak isteyenlere yardımcı olucak türdenkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar kulakburun oğaz doktoru abdülkadirgöksel hakkında bilginizvarmıbenimde görüntüde sorun yok.hatta herkes burnumu güzel bulur.ama işte pek rahat nefes alamıyorum.ee bide panik atagım olunca sanki hiç nefes almıyomuşum gibi geliyor.kbb gittim deviasyon teşhisi koydu amelyat dedi tabi olmadım çünki korktum.ama tabiiki rahat nefes almak için olmam gerek.olursam estetik de olayım diyorum ama sonucu begenmezsem diye korkuyorum.zaten takıntılı bi insanım bi sivilce bile beni depresyona soka bilir.görüntüme çok önem veririm.o yüzden amelyat sonucunu begenmezsem ömür boyu kahrolurum mutlu olamam.sadece dseviasyon amelyatı olursam eger ilerde burnumde çokme falan olur mecbur estetik yaptırmak zorunda olurum kalırım diye korkuyorum bi daha aynı skıntıyı çekemem ki.sizce ne yapayım
ben de amaliyat olmayi düsünen biri olarak resimlerinizi görmek isterim,arkadaslik istegimi kabul ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?