Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

yakinda emre ilha beyle gorusucem cok oneri aldim ve icimde pozitif enerji var_)

Hem cevremin söyledigi hemde kendi dusuncem burnumun guzel oldugu yonunde ama fotofraflarima bakarak buna siz karar verebilirsiniz tabi :) doktorum da Muhammet Dilber

Ben de Barış Çakırda olmayı düşünüyorum. Olduktan sonra paylaşırım. Kendisi tarafından burun ameliyatı olanlar beni arkadaş olarak ekeleyebilr mi lütfen? Ilk randevuma hala bir ay çok merak ediyorum naısl olacak :S hemen olsun bitsin istiyorum..

yakinda emre ilha beyle gorusucem cok oneri aldim ve icimde pozitif enerji var_)

cnm huseyın altunun fiyat ne kadar diyor

Ben de Cem Payaslı'ya 20 martta burun ve yūze yağ enjeksiyonu yaptıracağım. Doktorum bana çok güven verdi ve ayrıca yaptığı burunlar harika. 3. Kez burun ameliyatı olucam, bu nedenle kesinlikle ilk kez olacak arkadaşlar çok iyi araştırsın ve paradan kaçınmasın... Ameliyattan sonra burdan resimlerimi paylaşıcam...

resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin arka arka yolladigim mesajlar icin

resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin arka arka yolladigim mesajlar icin.

resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin arka arka yolladigim mesajlar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…