Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Saadete gelecek olursak, Emre ilhanı faceten gördüm o kadarmış ilgileniyormuş ki, müşterinin tarzına kadar bakıp burna öyle karar veriyormuş,, şık mı spor mu :)) gülünç geldi ama çok mantıklı

Dr. Mehmet Köksal 'a burun estetik ameliyatı olan var mı? Kendisiyle görüştüm tane tane her soruyu cevapladı... Ameliyet olan varsa resim plssss :)

Saol canim fotoda 20 gunluk ama sis olmasina ragmen küçücük :)) sisler insinde daha cok yeni :)) 6 ayda ne olur bilmiyorum :))

cok daha guzel otururrr :) pekı sen kımlerle görusmustun.ben bu işlere yenı basladım. simdiden kafam cok karıstı. en fazla 3 bin 4 bin verebılırım ki benım sadece burun ucu ve kanatları yapılcak. kanalarımda kıkırdak eksikliği varmıs..yanı fuat yuksel e alternatıf onebılecegın uygun fıyatlı kımler varr??

Canim ben hic arastirma yapmadim bi arkadsm fuat hocaya oldu cok begendim sadece ona gittim konustum cok beyefendi kendine guvenen. Onu secmemin diger nedeni ise prof olmasiydi. Ne istedigini gercekten iyi biliyor istanbuldaysan git gorus derim.

Canim ben hic arastirma yapmadim bi arkadsm fuat hocaya oldu cok begendim sadece ona gittim konustum cok beyefendi kendine guvenen. Onu secmemin diger nedeni ise prof olmasiydi. Ne istedigini gercekten iyi biliyor istanbuldaysan git gorus derim.
cok tesekkurler.yarın randevu için arayacagım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…