Çok başarılı olmuş Emre bey mi yaptı bunu
Burun ameliyatlarında Doç.Dr.Serkan Yıldırım'ı tek geçerim
fuat hoca nekadara yaptı canımm
fuat hoca nekadara yaptı canımm
cok tesekkurlerr.burun ucunu daha uyguna yapar dıye dusunuyorum :) hemen maıl atıyorummm:)4000bin canim cokta memnunum.
bence de cok basarılı. pekı kac günlük suan bu resımde. bence biraz daha insin ucu fıstık ötesi olurrrr4000bin canim cokta memnunum.
cok tesekkurlerr.burun ucunu daha uyguna yapar dıye dusunuyorum :) hemen maıl atıyorummm:)
bence de cok basarılı. pekı kac günlük suan bu resımde. bence biraz daha insin ucu fıstık ötesi olurrrr
Saol canim fotoda 20 gunluk ama sis olmasina ragmen küçücük :)) sisler insinde daha cok yeni :)) 6 ayda ne olur bilmiyorum :))
cok daha guzel otururrr :) pekı sen kımlerle görusmustun.ben bu işlere yenı basladım. simdiden kafam cok karıstı. en fazla 3 bin 4 bin verebılırım ki benım sadece burun ucu ve kanatları yapılcak. kanalarımda kıkırdak eksikliği varmıs..yanı fuat yuksel e alternatıf onebılecegın uygun fıyatlı kımler varr??
cok tesekkurler.yarın randevu için arayacagım :)Canim ben hic arastirma yapmadim bi arkadsm fuat hocaya oldu cok begendim sadece ona gittim konustum cok beyefendi kendine guvenen. Onu secmemin diger nedeni ise prof olmasiydi. Ne istedigini gercekten iyi biliyor istanbuldaysan git gorus derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?