Arkadaşlar, burun estetiği için ankara da doktor arayanlar için yazıyorum Kesinlikle Dr. Savaş serel diyorum. 15 gün önce ameliyat oldum çok memnunum, herkese gönül rahatlığı ve şiddetle tavsiye ediyorum Hem burnumun içindeki kemik çıkıntılarını hemde dışarda kemerini düzeltti çok iyi dost, sevecen ve işinde gerçek bir profesyonel allah ondan razı olsun binlerce kez teşekkür ederim .
yok mesaj sınırını aşma çabalarındaydımsizi duyan yokmu ne oldu:))))
25 mesaj - resimleeeere az kaldı :)
yok mesaj sınırını aşma çabalarındaydımve kimse cevap vermiyor evet
Bu benim 2 aylık burnum. Bugün çekildiğim bir fotoğraf kızlar. Doktorum Hasan Hüseyin Ceylan. Henüz çok yeni.
Eki Görüntüle 1033534
25 mesaj .... Kusura bakmayın.
25 mesaj .... Kusura bakmayın.
[/QUOTE]merhaba aylardır hatta bir seneye yakındır araştırma yapıyorum bir türlü karar veremedim Murat enöz,Güncel Öztürtk ve Serhat bey ile görüştüm.Murat bey çok samimi çokta güzel işler yapmış fakat çok içime sinmedi,serhat beyin tasarladığı burun çok uzun kaldı estetik olduğu bariz ortada ve kırıp kıkırdağımı yeniden şekilllendireceğini söyledi,Güncel bey çok iyi fakat çok yüksek fiyat verdi.benim burnum küçük tek problemi ucunun biraz aşşağıda olması bana benzer şekilde burun yapısı olan ve yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi???
15 günlük burnum:) doğal olmasını istemiştim ve öyle oldu çok şükür.
Sevgili doktorum Emre Ilhan sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?