Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Arkadaşlar, burun estetiği için ankara da doktor arayanlar için yazıyorum Kesinlikle Dr. Savaş serel diyorum. 15 gün önce ameliyat oldum çok memnunum, herkese gönül rahatlığı ve şiddetle tavsiye ediyorum Hem burnumun içindeki kemik çıkıntılarını hemde dışarda kemerini düzeltti çok iyi dost, sevecen ve işinde gerçek bir profesyonel allah ondan razı olsun binlerce kez teşekkür ederim .

okadar araştırma yaptım savaş serel ismini ilk kez duyuyorum

merhaba aylardır hatta bir seneye yakındır araştırma yapıyorum bir türlü karar veremedim Murat enöz,Güncel Öztürtk ve Serhat bey ile görüştüm.Murat bey çok samimi çokta güzel işler yapmış fakat çok içime sinmedi,serhat beyin tasarladığı burun çok uzun kaldı estetik olduğu bariz ortada ve kırıp kıkırdağımı yeniden şekilllendireceğini söyledi,Güncel bey çok iyi fakat çok yüksek fiyat verdi.benim burnum küçük tek problemi ucunun biraz aşşağıda olması bana benzer şekilde burun yapısı olan ve yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi???

merhaba aylardır hatta bir seneye yakındır araştırma yapıyorum bir türlü karar veremedim Murat enöz,Güncel Öztürtk ve Serhat bey ile görüştüm.Murat bey çok samimi çokta güzel işler yapmış fakat çok içime sinmedi,serhat beyin tasarladığı burun çok uzun kaldı estetik olduğu bariz ortada ve kırıp kıkırdağımı yeniden şekilllendireceğini söyledi,Güncel bey çok iyi fakat çok yüksek fiyat verdi.benim burnum küçük tek problemi ucunun biraz aşşağıda olması bana benzer şekilde burun yapısı olan ve yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi???[/QUOTE]

[/QUOTE]

Selam,
Bir de Prof.Dr.Selçuk İnanlı ile görüşün derim.
Benim revizyon yani 2.burun ameliyatımı yaptı.
O'nun hastası olduğum için çok mutlu ve çok şanslı hissediyorum kendimi.
Muaynehanesi Fulya da.Mutlaka randevu alıp bir görüşün derim.
Çok memnun kalacağınızdan eminim.

Tunç tiryaki asistanı ile görüştüm iple burun kaldırma yöntemi için yüzyüze görüşmeye gidicem.çünkü burnum çok küçük herhangi bir yanlış müdahale de telafisi olmayabilir.ucunu az bir şey kaldırıcam inşallah bu sefer istediğim gibi olur.iple burun operasyonu olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…