• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

İzmir'de Bora Karaali'ye ameliyatı oldum. 1.ayımdayım ve çok mutluyum. Fiyat olarak da çok çok uygun. Fikir alma amaçlı diğer resimlerimi görmek isteyenlere face veya mail yoluyla ulaştırabilirim.

$IMG_1109.webp

Son düzenleme:
Ufuk Bilkay'a ameliyat olan var mı? Lütfen biri beni bilgilendirsin

ben oldum ve çok şükür hiç bir sıkıntı yasamadım.sanıyorum bu işte özelleşmiş bir hekim, her şey de yolunda gitti. İstediğim sekli anlattım o da bana olabilecek sekli ve ameliyatı anlattı dedim ya cook sükür cok cok memnunum.

teoman doğan bey'le yarın sabah 8'de burun ameliyatım olacak. gelişmeleri sizinle paylaşırım.
Şuan saatler kaldığı için heyecan ve korku karışımı bi duygu içerisindeyim :)
Teoman bey doğallıktan yana olduğu için kendisini tercih ettim. Çok dr. araştırdım ve görüştüm.
Bakalım umarım yanılmamışımdır.

teoman doğan bey'le yarın sabah 8'de burun ameliyatım olacak. gelişmeleri sizinle paylaşırım.
Şuan saatler kaldığı için heyecan ve korku karışımı bi duygu içerisindeyim :)
Teoman bey doğallıktan yana olduğu için kendisini tercih ettim. Çok dr. araştırdım ve görüştüm.
Bakalım umarım yanılmamışımdır.

ben de teoman beye ameliyat oldum..dilerim sağlıkla gir çık ameliyata..eli çok hafiftir teoman beyin, çok memnun kalırsın umarım..geçmiş olsun şimdiden..ve kesinlikle iddia ediyorum, bu forumda en doğal burun yapan dr. kendisi :))

ben de teoman beye ameliyat oldum..dilerim sağlıkla gir çık ameliyata..eli çok hafiftir teoman beyin, çok memnun kalırsın umarım..geçmiş olsun şimdiden..ve kesinlikle iddia ediyorum, bu forumda en doğal burun yapan dr. kendisi :))

çook teşekkür ederim desteğin için.. gerçekten hiç ağrı olmadı eli çok hafifmiş umarım sonraki günlerde de olmaz :) çok tatlı bi insan teoman doğan ilgili kendine güvenen bir doktor şekli için şuan birşey söylemem zor çünkü şişlik ve morluk ayrıca arada kanama var bu daha ilk 8 saatim bakalım beni sonraki günlede neler bekliyor :)
senin ikinci üçüncü gününde ağrın oldu mu hiç
ayrıca burnumdan çok rahat nefes alabiliyorum tampon kullanmadı üstelik büyük kemerli ve uzun bir burnum olamsına rağmen

9 ay önce uzun araştırmalardan sonra ameliyat oldum.doktorum Salih Emre Üregen,istanbul'da özelde yapıyor.Burnum istediğim kadar ince,kararında kalkık ve doğal görünüyor.baştan itibaren de sıkıntı yaşamadım.En kısa zamnada 25 mesajı doldurup foto ekleyip görebilmeyi umuyorum:)sevgiler...

Sokakta herkesin estetık olduğu belli, yok mudur doğal burun yapan ya:(

çook teşekkür ederim desteğin için.. gerçekten hiç ağrı olmadı eli çok hafifmiş umarım sonraki günlerde de olmaz :) çok tatlı bi insan teoman doğan ilgili kendine güvenen bir doktor şekli için şuan birşey söylemem zor çünkü şişlik ve morluk ayrıca arada kanama var bu daha ilk 8 saatim bakalım beni sonraki günlede neler bekliyor :)
senin ikinci üçüncü gününde ağrın oldu mu hiç
ayrıca burnumdan çok rahat nefes alabiliyorum tampon kullanmadı üstelik büyük kemerli ve uzun bir burnum olamsına rağmen

hiç ağrın olmiicak merak etme canım..ağrılı bi ameliyat değil neyseki..gün geçtikçe daha iyi hissedeceksin..ben de tamponsuzdum..bu gerçekten büyük bi rahatlık..umarım burnun istediğin gibi olur..bundan sonraki aşamalar daha kolay fiziksel olarak..resimlerini de paylaşırsan daha iyi yorumlar yapabiliriz..tekrar geçmiş olsun

Kızlar yeni üye oldum ben Prof. Dr. Selçuk İnanlı Bey' e ameliyat olmuştum bi arkadaşımın tavsiyesi ile gittim zaten arkadaşımın burnu da çok doğaldı..şu an çok memnunum. herkese şiddetle tavsiye ederim. Prof. Dr. Selçuk İnanlı adresi.. kendisi de çok ilgili alakalı ve çok özen gösteren bir insan.. ayrıca kbb ci de oldugu için sadece estetik yönünü değil nefes alma yani sağlık yönüne de çok önem veriyor. piyasadaki diğer doktorlar gibi değil gerçekten çok profosyonel.. yakında da kuzenim kendisine ameliyat olucak :)

Back
X