• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Kızlar yeni üye oldum ben Prof. Dr. Selçuk İnanlı Bey' e ameliyat olmuştum bi arkadaşımın tavsiyesi ile gittim zaten arkadaşımın burnu da çok doğaldı..şu an çok memnunum. herkese şiddetle tavsiye ederim. Prof. Dr. Selçuk İnanlı adresi.. kendisi de çok ilgili alakalı ve çok özen gösteren bir insan.. ayrıca kbb ci de oldugu için sadece estetik yönünü değil nefes alma yani sağlık yönüne de çok önem veriyor. piyasadaki diğer doktorlar gibi değil gerçekten çok profosyonel.. yakında da kuzenim kendisine ameliyat olucak :)

Nekadara ameliyat oldun hangi hastanede?

canım benimde kemer var fakat burun ucumda biraz uzun yani cadı burnu gibi :) tabi yandan bakılınca. burda çok dr ismi var çok kararsız kaldım ne olacak hiç bilmiyorum. sen dr hakkında bi karar verdin mi.?

Matmazel, benim aklım Teoman Doğan ve Muhammet Dilber arasında gidip geliyor. İkisiyle de görüşeceğim, hangisi en doğalını yapabilir şuan kararsızım, bende en çok güven hissini uyandırana yaptıracağım sanırım.

Nekadara ameliyat oldun hangi hastanede?

Canim ben academic hospitalda oldum atasehir estethicada da yapiyor hastasina gore fiyat degisir tabi ama 6000 tl verdim ben
ama inan 6600 tl de verirdim :)
kendisi de cok tatli bi insan cok rahatlatiyor ve telden ne zaman istersen ulasabiliyorsun her sikintinda
benim bi kullandigi sistemler hosuma gitti zaten harvard da almis bu isin egtimini
bence kesin git gorus gorusmekten ne cikar kendin konusmalisin

Canim ben academic hospitalda oldum atasehir estethicada da yapiyor hastasina gore fiyat degisir tabi ama 6000 tl verdim ben
kendisi de cok tatli bi insan cok rahatlatiyor ve telden ne zaman istersen ulasabiliyorsun her sikintinda
benim bi kullandigi sistemler hosuma gitti zaten harvard da almis bu isin egtimini

pazarlık yapabiliriz herhalde

Canım tabi çok haklısın ama ablam Şişlide Osmanoğlu hastanesi var orada Dr emin kaya ile görüşmüş deviasyon ameliyatı olacak doktor istersen estetikte yaparız aradan çıkar demiş tamponsuz yapıyormuş ameliyatalrını 1.500 demiş. :) Bu işler zaten paraya bakmıyor. Pahalı diyede o doktorun iyi bir doktor olacağı anlamına da gelmiyor tecrübe çok önemli ne güzel sende memnunmuşsun çok sevindim.

Canım tabi çok haklısın ama ablam Şişlide Osmanoğlu hastanesi var orada Dr emin kaya ile görüşmüş deviasyon ameliyatı olacak doktor istersen estetikte yaparız aradan çıkar demiş tamponsuz yapıyormuş ameliyatalrını 1.500 demiş. :) Bu işler zaten paraya bakmıyor. Pahalı diyede o doktorun iyi bir doktor olacağı anlamına da gelmiyor tecrübe çok önemli ne güzel sende memnunmuşsun çok sevindim.

haklisin tabi ama 1500 de biraz garip geldi bana :( umarim memnun kalirsin iyice bi arastir yinede

benim doktorum da prof.dr.reha yavuzer'di...resmimden anlaşılıyor sanırım burnumun görüntüsü.
lise arkadaşım hatta halam bile estetik olduğumu anlayamadı:)

Selam bende burun estetigi yaptiricam inanilmaz derecede kotu burnum var biraz yamukta bogazici tip merkezinde yaptirmayi dusunuyorum sizce nasil bi merkez

Selam bende burun estetigi yaptiricam inanilmaz derecede kotu burnum var biraz yamukta bogazici tip merkezinde yaptirmayi dusunuyorum sizce nasil bi merkez

Back
X