• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

ALi Rahimi (kbb doktoru) - Bahadır İmer (estetisyen) 'e ameliyat olanınız var mı? Çok övenler var, ben de şubatta olacağım da büyük ihtimal, merak ettim...

Gaziantep Dr. Ersin Aslan Devlet hastanesinde oldumm - Doktorum Op.Dr. Tevfik Sözen Antep'te olmayı düşünenlere gidip Tevfik By ile görüşmelerini tavsiye ederimm :)[/QUOT. Antep te yaşayıp ta burun ameliyati olmak isteyenlere ısrarla Tevfik sozen hocayı tavsiye ederim

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.

İciniz rahat olsun 7-10gun içerisinde hiçbir seyiniz kalmaz .

Ben 5 gün önce Yakup Afşar'a ameliyat oldum. Sadece sag gözümün altı bıraz morseydi oda bugün itıbarıyle azaldı tatbiki kolay degıl ama doktor çok önemli Yakup bey süper bor doktor su ana kadar ne söylendiyse onu yasadım.tabıkı ılk 2-3 gün sıkıntıli bugün bayağı kendımı ıyı hıssedıyorum tavsıyem çok keyfîlikte amelıyat olmayın benım nefes problemim vardı estetık hıcbır kaygım yoktu. Çok ıyı Nur doktor sectıgım halde ne bılıym kolay ıs değil burnum su anda kütük gını sürekli sık konumda yatmak zorundasınız burnum akıyor bu taraftan ınsallah bor an önce gecer

Selam bende burun estetigi yaptiricam inanilmaz derecede kotu burnum var biraz yamukta bogazici tip merkezinde yaptirmayi dusunuyorum sizce nasil bi merkez

boğaziçi tıp merkezi doktorları iyi sayılır ancak fabrika gibiydi çok bir özenme görmedim bakıyor dr tamam yarın aç karnına gel yapalım dedi şaşırdım napıyorsun ya böyle dedim doktor amelyattan yorulmuştu

bence biraz fazla para verip iyi bir dr a olmak daha iyi

ancak 5 bin ve üzeride havalarda uçan kendini ulaşılmaz gören artist doktorlarıda seni çok umursamayabilir ve birton para verip rezil olursun dikkatli olmak gerek

doktora göre değişen fiyatlar var 2500 /4500 6000 isteyenlerde varmış bana denk gelmedi ama

ancak 5 bin ve üzeride havalarda uçan kendini ulaşılmaz gören artist doktorlarıda seni çok umursamayabilir ve birton para verip rezil olursun dikkatli olmak gerek

Arkadaslar daha 6 gün önce burun ameliyatı olan bırı olarak çok ıyi doktor arastirması yapın sonuçta suratımızın ortasında bır organdan bahsediyoruz kolay iş değil vallahi ben kıydım paraya bence bu konuda bır bır doktora ameliyat oldum iyini de öyle yapmişim.

Arkadaslar daha 6 gün önce burun ameliyatı olan bırı olarak çok ıyi doktor arastirması yapın sonuçta suratımızın ortasında bır organdan bahsediyoruz kolay iş değil vallahi ben kıydım paraya bence bu konuda bır bır doktora ameliyat oldum iyini de öyle yapmişim.

kesinlike bende öyle... burun bu yahu sonra kuş gibi kalıyor bi tarafından parça da eklenmezki... o nedene bende kıydım paraya ve sonuçtan çok memnunum çok şükür..

slm arkadaşlar.. ben de 9 ekim de boğaziçi tıp merkezinde ameliyat olacağım..doktor olarak ismail bayram a karar vermiştim ama veli aslan ı da çok methediyorlar.. iki doktorun da hastalarından yardım bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim..

ben de burun ameliyatı olmayı bekliyorum. septum deviasyonu ile beraber konko ve et büyümesi de mevcut. tabi bunun sonucunda burun şeklim de zamanla bozuldu. kadınlar klübüne yeni üye oldum ve resimlerinizi görmek için mesaj sayımı doldurmam gerekiyomuş. affınıza sığınarak mesajlarıma doldurmak istiyorum.

daha yeni olduğum için bazı şeylerin nasıl olması gerektiğini bilmiyorum. albümleri görebilmem için o kişiyi öncelikle arkadaş olarak eklemem mi gerekli?

Back
X