Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaziantep Dr. Ersin Aslan Devlet hastanesinde oldumm - Doktorum Op.Dr. Tevfik Sözen Antep'te olmayı düşünenlere gidip Tevfik By ile görüşmelerini tavsiye ederimm :)[/QUOT. Antep te yaşayıp ta burun ameliyati olmak isteyenlere ısrarla Tevfik sozen hocayı tavsiye ederim
Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.
ben 3 hafta oldu ameliyat olalı ve morluk ve şişliklerim tamamen gitti sadece burunda biraz ödem var ,doktorum Tevfik Sözen beydi, ben çok memnun kaldım
ben de tevfik beye ameliyat oldum cok ama cok memnunum
Selam bende burun estetigi yaptiricam inanilmaz derecede kotu burnum var biraz yamukta bogazici tip merkezinde yaptirmayi dusunuyorum sizce nasil bi merkez
doktora göre değişen fiyatlar var 2500 /4500 6000 isteyenlerde varmış bana denk gelmedi ama
bence biraz fazla para verip iyi bir dr a olmak daha iyi
ancak 5 bin ve üzeride havalarda uçan kendini ulaşılmaz gören artist doktorlarıda seni çok umursamayabilir ve birton para verip rezil olursun dikkatli olmak gerek
Arkadaslar daha 6 gün önce burun ameliyatı olan bırı olarak çok ıyi doktor arastirması yapın sonuçta suratımızın ortasında bır organdan bahsediyoruz kolay iş değil vallahi ben kıydım paraya bence bu konuda bır bır doktora ameliyat oldum iyini de öyle yapmişim.
Arkadaslar daha 6 gün önce burun ameliyatı olan bırı olarak çok ıyi doktor arastirması yapın sonuçta suratımızın ortasında bır organdan bahsediyoruz kolay iş değil vallahi ben kıydım paraya bence bu konuda bır bır doktora ameliyat oldum iyini de öyle yapmişim.
sizin dr kimdi pardon
Doktorunuzun ismini ögrenebilirmiyim??
arkadaşlar izmirde burun ameliyatı olun var mı?