Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinem peki ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafların var mı, görebilir miyim? Ayrıca ne zaman ameliyat oldun ve ne kadar para ödedin?
Sinem peki ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafların var mı, görebilir miyim? Ayrıca ne zaman ameliyat oldun ve ne kadar para ödedin?
kesinlikle barış çakır... ben henüz yaptırmadın ama barış bey e yaptırcam. yaptığı ameliyatlara ve resimlere bak, yaptıranların yorumlarına bak yeter...
1.5 yıldır bütün doktorları takip ediyorum, ben barış çakır ı seçtim.
Selam kizlar benn 9 ocakta belcikada ameliyat oldum ve cok pismanim burnum yamuktu ve kemerli cok degsik piramidi yamuk bir burnum varmis yani doktor demisti sonra dedi dumduz olcak cok guzel su bu derkene guvendim ve yaptirdmm ama sonuc husrann 1.5 aydir psycologim bozuldu hergun aglamaktan gozlerim sistii cok kotuyumm cok igrenc bir burun oldu allahin gucune gitmesinn ama cok zor daha nefes alamiorum yasamak bile zor geldi destegi olmasa etrafimdaki insanlarin dahada cok haplarla filan duruorummm insallah sizinkiler ii olur