• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

slm kızlar ben burun ameliyatımı oldum ve burun tıkanıklığı haricinde çok büyük bir sıkıntım yok. ameliyat olan arkadaşlar ne zaman rahat nefes almaya başlayacağım bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfeennn...=\

kızlar merhaba ben üç hafta önce burun ameliyatı oldum burnum hala çok şiş yandan çok güzel ama önden çok kalın sizce normal mi?
ne zaman iner ameliyat olan arkadaşlar bilgi verir misiniz? çok endişeliyim böyle kalırsa sokağa bandajsız çıkamam ki ben :(

Merhabalar izmitte dr yasin unala burnunu yaptiranlar varmi? Varsa lutfen benimle iletsime gecin:( en kisa zmanda yaptirmak istiyorum cunku

kesinlikle barış çakır... ben henüz yaptırmadın ama barış bey e yaptırcam. yaptığı ameliyatlara ve resimlere bak, yaptıranların yorumlarına bak yeter...

1.5 yıldır bütün doktorları takip ediyorum, ben barış çakır ı seçtim.

Kendisinin yaptigi ameliyat fotolarini gorebilecegimiz bi yer var mi acaba?

Selam kizlar benn 9 ocakta belcikada ameliyat oldum ve cok pismanim burnum yamuktu ve kemerli cok degsik piramidi yamuk bir burnum varmis yani doktor demisti sonra dedi dumduz olcak cok guzel su bu derkene guvendim ve yaptirdmm ama sonuc husrann 1.5 aydir psycologim bozuldu hergun aglamaktan gozlerim sistii cok kotuyumm cok igrenc bir burun oldu allahin gucune gitmesinn ama cok zor daha nefes alamiorum yasamak bile zor geldi destegi olmasa etrafimdaki insanlarin dahada cok haplarla filan duruorummm insallah sizinkiler ii olur

Neden daha kötü olduğunu düşünüyorsun.. Yeni yüzünü garipsemiş olabilirsin belki zamanla bu his geçicektir diye umuyorum.. Kendini üzme..

Back
X