• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

merhaba arkadaşlar ben fuat beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama inanılmaz kararsızım aranızda ameliyat olan varsa resimlerinizi gönderebilir misiniz? yardıma ihtiyacım var :(

merhaba arkadaşlar ben fuat beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama inanılmaz kararsızım aranızda ameliyat olan varsa resimlerinizi gönderebilir misiniz? yardıma ihtiyacım var :(

Merhaba ben de burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktor konusunda kafam çok karışıktı.Ameliyat sürecinin sıkıntılı bir süreç olacağını az çok tahmin edebiliyordum ve illaki güvenenebileceğim bir doktor olması benim önceliklerimden biriydi.Alanında uzman bir kaç tane doktor ismir vardı kafamda.Bunlardan bir tanesi Prof Dr Ufuk Bilkay idi..İlk önce kendisiyle görüşmeye karar verdim.Görüşmeye gittim ve ne aklımda başka dr ismi,ne de ameliyat süreci hakkında hiç soru kalmamıştı.Kararımı verdim o anda.Cünkü hastasıyla o kadar ilgili ki,her soruya o kadar sakin ve sabırla cevap veriyor ki en başta o hasta-doktor arasındaki güveni sağlıyor.Şimdi iyki diyorum,çok doğru karar vermişim.Çünkü burnumun görüntsünden çok memnunum.Eski hali kemikli ve yamuktu.Ayrıca nefes almada çok sıkıntı yaşıyordum.Şimdi ise hem sağlıklı hemde doğal bir görünüme kavuştu çok şükür.Hep dua ediyorum doktoruma.Sorularınız olursa Ufuk Bilkay hakkında seve seve cevaplarım.Ameliyat sonrasındaki fotolarımı yollayabilirim.Şimdiden çok geçmiş olsun:34:

kızlar ameliyattan sonra konuşmak gülmek ağlamak normal yemek yemek vs... ne kadar süre dikkat ettiniz naptınız..yahu burun atelin altında kaymaz herhalde değil mi??

Sayı doldurmak için yazdığınız abuk sabuk mesajlarınız için başka topikler var!!!! Bu tıpkı ortak kullanılan bir defteri egoistçe karalamak gibi!!!Başkalarına saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz acaba çok merak ediyorum???

Burun ucu estetiği olanLar lütfen beni ekleyin, Ankara veya İstanbulda doktor tavsiye edebilir mısınız, burnum yandan ok ama onden yuvarlak ayrıca burun delikleri arasındaki kıkirdAk sarkık, gittiğim bir doktor küçük yasta burnunu çarptıysan kıkirdAk ona göre gelişmiş olabilir diyor. Benim burnumda kemik olmadıgı iciin özellikle burun ucu konusunda başarılı doktor arıyorum, bu konuda ameliyat olanlar beni ekler ve resimlerini görme şansım olursa çok sevinirim.....estetik konusunda çok tereddutteyim, yardıma ve bilgiye ihtiyacım var....

albümünüzü neden göremiyoum acaba

Yeterince yazım olmadıgı icin albümünüzü göremiyorum, Emre İlhan burun ucunda da başarılı mı ben de kemik yok, burun ucum yuvarlak, duzelttirmek istiyorum, diğer doktorlar hakkında bilginiz var mı, Yakup avşar, baris cakir, Naci celik? Bilgi verirseniz çok sevinirim.....

ben onu düşünüyordum hatta güzel foto gördüm ama dikkat et burda bir arkadaş ucu yuvarlak seviyor genelde hatta söyledik yinede öyle oldu ama kötü değil demiş bilgine

Pardon kaçırdım galiba Cemil beyin soyadı ne, Emre İlhan ve Baris Cakir, Naci Celik hakkında bilgiye sahip mısınız, teşekkürler....

merhaba,
istanbulda Emre İLHAN dışında önerebileceğiniz başka doktor var mı? emre bey le görüştüm zaten olumlu düşünüyorum ama başka isimleri de araştırmak istiyorum?

Back
X