• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

kızlar bana yardımcı olun ankara maltya antep maraş izmir hepsi uyar ama yeterki adam gbi bi dr olsun sorun yaşamk istemiyorum çok problemli bi burnum yok zaten ben taktım işte yüzüme göre geniş vede burun ucu top gbi..kanatların daralması lazım bi dr a gttim oda dediki burun ucuna destek yaparız kanatları yukarı toplar ama ne bilim benim pek aklıma yatmadı okul başlamdan halletmem lazım nası olcak bilemiyorum

Mesajini okurken kendim yazdım zannettim, benim de burun üçüm top, kanatlar da biraz genis, deliklerin ortasındaki et biraz aşağıda ama kemik yokken burun ucunda çok başarılı bir doktor ariyorum, sen buldun mü birini?

bende emre ilhan ve fatih dagdelen le görüştüm.fatih dagdelen bana tampon kullanmıyorum dediği için aklımda kaldı.ama o sırada aklıma gelmedi detaylarını sormak.tampon kullanmadan nasıl bir süreç olacağı konusunda fikri olan varmı ?
1 kasımda emre ilhanla 2. görüşmeye gidiyorum.yinede halen kararsızım dr konusunda

Aslında çoğumuzun önündeki engel maddi durum. Keşke şöyle sırayla tek tek hepsini yazsak bilenler olarak. Ne bileyim bi Emre İlhan, Naci Çelik, Fatih Dağdelen, Ufuk Bilkay vs ameliyat fiyatları nedir?

Aslında artık çok yaygın bi ameliyat bu burun estetiği neden hala pahalı ki anlamıyorum..

emre ilhan 6000 evet ilk ameliyat için ama o civarda ameliyat yapan o kadr çok tanınmış başka doktor var ki insan karar veremiyo tam karar verdm derken tekrar aklı karışıyo:(

ben genellikle emre ilhancıyım yaptıgı burunlar sorunsuz ve gayet gusel burunlar ama olupta acaba demek var bu arada msj sayım dolsun die saçmalayabilirim:)

güzel buruna sahip olmak için o kadar çok para vermeyi gereksiz buluyorum. burda 2000 tl ye müthiş güzel doğal burunlar görebilirken 6000 tl ye vasat burunlarla da karşılaştım.. muhammet dilber ve emre ilhan çok iyi doktorlar, onları anlayabiliyorum istanbul piyasası o fiyatlarla dönüyor. ama başka şehirlerde tomarla para dökenlere ve sonra revizyon revizyon diye yorum isteyenlere acıyorum :19: :47:

güzel buruna sahip olmak için o kadar çok para vermeyi gereksiz buluyorum. burda 2000 tl ye müthiş güzel doğal burunlar görebilirken 6000 tl ye vasat burunlarla da karşılaştım.. muhammet dilber ve emre ilhan çok iyi doktorlar, onları anlayabiliyorum istanbul piyasası o fiyatlarla dönüyor. ama başka şehirlerde tomarla para dökenlere ve sonra revizyon revizyon diye yorum isteyenlere acıyorum :19: :47:

canım ben senin burnunu çok begendim hatta senin doktorunu düşünmeme sebep senin burnundu haklısın 6000 fazla bir miktar ama benm tek korkum ilk başlarda gusel olup sonradan degişime ugraması revizyon ucretleri zaten malum 8000 den başlıyo:(burda o kadr çok yorum okudum ki az bi ucretle çok tanınmamış dr. a ameliyat olup revizyon diye doktor arayanları..kısaca benm tek derdm o yoksa senn ki gibi olucaksa ve hep öle kalıcaksa hemen koşar giderm izmire:)

canım ben senin burnunu çok begendim hatta senin doktorunu düşünmeme sebep senin burnundu haklısın 6000 fazla bir miktar ama benm tek korkum ilk başlarda gusel olup sonradan degişime ugraması revizyon ucretleri zaten malum 8000 den başlıyo:(burda o kadr çok yorum okudum ki az bi ucretle çok tanınmamış dr. a ameliyat olup revizyon diye doktor arayanları..kısaca benm tek derdm o yoksa senn ki gibi olucaksa ve hep öle kalıcaksa hemen koşar giderm izmire:)

o yorumumu senin için yazmamıştım canım umarım alınmamışsındır. istanbul piyasası 4-6 bin tl oldugunu biliyorum. iyi araştırmak çok önemli. umarım en doğru kararı verirsin ve istediğin burna sahip olursun :) allah yardımcın olsun.

şehirle alakalı sadece diosun yani anladım mantıklı aslnda hal böyleyken verilecek 6000 insanın içine oturuyo tabi..beynim döndü araştırmaktan zaten umarım sonuç hayırlı olur saol ii dileklerin için

Bursada Alper bayraktara ameliyat oldum bugün 10.günüm söyledikleriinin aksi hiçbirşey olmadı yeni burnuşumla iyiyiz..3000 verdim helal olsun hakkıdır

Back
X