Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burun ameliyat fiyatler neye cok yuksek?
prof dr. selçuk inanlı için de çok iyi diolar bilgisi veya tecrübesi olan varmı bu konuda?
Ben de ameliyat olmak istiyorum.Yakup Avşar'la konuştum en basit ameliyat için 12.500 TL dedi. Bu fiyat bana çok geldi açıkçası.Ben en fazla 5000 TL'ye ameliyat olabileceğim bir dr arıyorum. O kadar çok isim var ki kafam da çok karıştı:44::44::44::44:
:) oh bee bihayet birisi beni anladı
Burada yazılan güzel ve gercek yorumlar var,
ama şişirilmiş yorumların olduguda bir gerçek
istediginin buruna kavuşursun canım inşallah gercçek yorumlar sayesinde
oo çok ciddi bir rakam gerçekten :44:
korkacak bişey yok kızlar..
doktorunuza güvenin yeter..
ben 2008 de yaptırdım çokta menunum..
doktorum serhat tuncer
rosesoy, ben de seni çok iyi anlıyorum; ben de burada adı çok geçen bir doktora ameliyat oldum.. Amaaaa bir arkadaşımın burnunu çok beğenmiştim, o söyledi de buldum onu. Neyse kısa keseyim; sayfa sayfa yorum görünce onun hakkında ruhum daralıyor, içim şişiyor resmen. Yani bu kadar sayfa ne için? Bu adam Amerikayı yeniden keşfetmiş olamaz, dünyada tek de zannetmiyorum o da olamaz. Yani diyeceksin sen yazmıyor musun o sayfaya, yazıyorum soru cevaplıyorum falan. Kendim başka yerlerden adını duymuş gitmiş olsam da resmen şüphe ediyorum hem kendimden hem referanslarımdan. Bu kadar fazla insanın yolunun aynı yerde kesişmesi olasılığının düşüklüğü ciddi anlamda beni rahatsız ediyor. Ya da gerçekten çok iyi. Bilemiyorum, hiçbir zaman da bilemeyeceğim..