• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

6000 tl yi gozden cikartnca alternatiflrde cogaldi iyice kafam karisti.biraz daha cikip yakup avsara dogru yol alcam nerdeyse ama olmuyoo

prof dr. selçuk inanlı için de çok iyi diolar bilgisi veya tecrübesi olan varmı bu konuda?

evet canım ben tanıyorum kendisine ameliyat oldum.. muhteşem ötesi kesinlikl tavsiye ediyorum...
ve kendisi çok ilgili istediğin soruyu sorabiliyorsun istediğin zaman asla off demiyor :)
bi git görüş derim ..

http://www.selcukinanli.com/videolar/

videoları izle özgeçmişini oku mutlaka

Son düzenleme:
Ben de ameliyat olmak istiyorum.Yakup Avşar'la konuştum en basit ameliyat için 12.500 TL dedi. Bu fiyat bana çok geldi açıkçası.Ben en fazla 5000 TL'ye ameliyat olabileceğim bir dr arıyorum. O kadar çok isim var ki kafam da çok karıştı:44::44::44::44:

Ben de ameliyat olmak istiyorum.Yakup Avşar'la konuştum en basit ameliyat için 12.500 TL dedi. Bu fiyat bana çok geldi açıkçası.Ben en fazla 5000 TL'ye ameliyat olabileceğim bir dr arıyorum. O kadar çok isim var ki kafam da çok karıştı:44::44::44::44:

oo çok ciddi bir rakam gerçekten :44:

bence 4499 tl sınır olmalı
5000 tl desen günde 2 ameliyat yapsa 10000 tl eder
22 gün çalışsa 220000 tl eder
aylık 200000 tl kazanan bir doktor ben gormedim..
200000 tl kazansa bile bunun nekadarını vergilendiyor açıkcası onuda merak ediyorum ? acaba ben çokmu mütevazi düşünüyorumm

Evet doğru, bu ameliyat fiyatlarında makul bir sınırlama olmalı :46:

Tabii canım.. Bence protesto edip gitmeyelim :)) hehehe
Hasta bulamayınca fiyatlarını düşürürler nasılsa..

Bu fiyatlara bu kadar kişiyi ameliyat yapan doktorlar olsa emin ol bu forumlarda konuşulmazlardı diye düşünüyorum..
Hiç bu forumlarda çok ünlü plastik cerrahlardan mesela onur erol'un, serdar eren'in ismi geçiyormu?
Forum üzerinde millet atıp tutuyor..

doktor çok baksana etrafına ama kimi sececeksin canım ? sorun burada
bana gore burada çok konuşulmayan, fazla reklamı olmayan, plastik cerrah ihtisası olan , bence kapalı yöntemi tercih eden,
yaptıgı işin arkasıda duran, makul fiyatlı, ve yaptıgı hastalardan birini gercek hayatta gorup burnunu begendigin doktoru tercih et
Buradaki çogu kişi reklam amaçlı fake kişiler odugunu düşünüyorum açıkcası,
doktoru ameliyat hemşiresinin, sekreterinin girip burada yönlendirme yapması ne kadar ayıp bişey :(

Cok haklisin.bnde dr uma burdan okuyup karar verdim ve sirf buyuzden hep acaba kaldi aklimda.ya bu yorumlar hep sisirmeyse diye.okadarda diildirdeee yani ins e hayirlisi:)

:) oh bee bihayet birisi beni anladı
Burada yazılan güzel ve gercek yorumlar var,
ama şişirilmiş yorumların olduguda bir gerçek

istediginin buruna kavuşursun canım inşallah gercçek yorumlar sayesinde

:) oh bee bihayet birisi beni anladı
Burada yazılan güzel ve gercek yorumlar var,
ama şişirilmiş yorumların olduguda bir gerçek

istediginin buruna kavuşursun canım inşallah gercçek yorumlar sayesinde

rosesoy, ben de seni çok iyi anlıyorum; ben de burada adı çok geçen bir doktora ameliyat oldum.. Amaaaa bir arkadaşımın burnunu çok beğenmiştim, o söyledi de buldum onu. Neyse kısa keseyim; sayfa sayfa yorum görünce onun hakkında ruhum daralıyor, içim şişiyor resmen. Yani bu kadar sayfa ne için? Bu adam Amerikayı yeniden keşfetmiş olamaz, dünyada tek de zannetmiyorum o da olamaz. Yani diyeceksin sen yazmıyor musun o sayfaya, yazıyorum soru cevaplıyorum falan. Kendim başka yerlerden adını duymuş gitmiş olsam da resmen şüphe ediyorum hem kendimden hem referanslarımdan. Bu kadar fazla insanın yolunun aynı yerde kesişmesi olasılığının düşüklüğü ciddi anlamda beni rahatsız ediyor. Ya da gerçekten çok iyi. Bilemiyorum, hiçbir zaman da bilemeyeceğim..

evet biraz haksızlık yapıyorum gerçeklik payı olabilir..

biraz objektif olmak gerekirse..
forumu okuyan kişilerin buraya yazma olasılıgı daha yüksek..
çogu burun ameliyatı olan kişilerin bu forumdan haberi bile yoktur..

Boyle düşününce hak veriyorum gerçekten..

rosesoy, ben de seni çok iyi anlıyorum; ben de burada adı çok geçen bir doktora ameliyat oldum.. Amaaaa bir arkadaşımın burnunu çok beğenmiştim, o söyledi de buldum onu. Neyse kısa keseyim; sayfa sayfa yorum görünce onun hakkında ruhum daralıyor, içim şişiyor resmen. Yani bu kadar sayfa ne için? Bu adam Amerikayı yeniden keşfetmiş olamaz, dünyada tek de zannetmiyorum o da olamaz. Yani diyeceksin sen yazmıyor musun o sayfaya, yazıyorum soru cevaplıyorum falan. Kendim başka yerlerden adını duymuş gitmiş olsam da resmen şüphe ediyorum hem kendimden hem referanslarımdan. Bu kadar fazla insanın yolunun aynı yerde kesişmesi olasılığının düşüklüğü ciddi anlamda beni rahatsız ediyor. Ya da gerçekten çok iyi. Bilemiyorum, hiçbir zaman da bilemeyeceğim..

Ya canım sen ne yazmışsın öyle.Yazdıklarını anlamak için ciddi çaba sarfettim..Doktorunu yeriyor musun,yoksa başka bir şey mi ifade etmek istiyorsun,kimden bahsediyorsun,hangi konuya parmak basıyorsun?Bu kadar dolambaçlı anlatacağına diyeceğin şu ki ,''evet genelde başarılı bir doktor olduğu söylenebilir.Sonuçtan mutlu olanlar da var .Ama ben memnun değilim,benim şansızlığım mı dır yoksa doktordan kaynaklanan bir durum mudur bilemedim lakin ben memnun değilim tek bildiğim bu'' diyebilirdin.

Coldplay; ben orda kendi ameliyat sonucumdan dem vurmak için yazmadım, bu reklam durumunun canımı sıkmasından bahsediyorum. Ben doktorumu burada bu kadar popüler olduğunu bilmeden seçmiştim, sonrasında ameliyat oldum ve bir baktım adam hakkında toplamda 1000sayfaya yakın bir başlık var. Bu durum da acaba doktorum reklam mı veriyor oraya buraya diye bir soru işareti yarattı benim gözümde. Üstte de söylediğim gibi bu "acaba" hep beynimin bir köşesinde olacak.
Doktorumla ilgili de ne kötü birşey diyebilirim, ne de harika kesin ona git diyebilirim. Tanıdığım olan insanlar var burnunu ona yaptıran; sonuç harika. E kendi burnuma bakıyorum, ahım şahım bir hali yok.
Tek diyebileceğim şey, ben kendisinin başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum, ancak ya bana uyguladığı prosedür bende iyi sonuç vermedi, ya da benim burnum tek ameliyatla ancak bu kadar olabilirdi. Ayrıca gittiğim başka estetik cerrahlar da burnumun kötü olmadığını söylediği için kendisi için buraya gelip kötü diyemem.
Burnum öyle bir hale gelebilirdi ki, aynalara küsebilirdim, ama benim öyle bir problemim yok. Kendisi iyi bir doktor olduğu için o kadar kötü bir burun yapması mümkün değil. Ama 4 4lük bir burun arayanlar için bu sonuca ulaşamama riski hep var, benim doktoruma da giderseniz var, başka doktora da giderseniz var, ne kadar iyi olursa olsun. O konuda sürprizlere açık olmak lazım.

Back
X