arkadaşlar ben yeni üye oldum burun estetiği düşünüyorum tavsiyelerinizi yazabilir misiniz
yaz yaz dolmuyor 25 mesaj...
dr.emre ilhan
25 mesajı doldurdugunda benımde fotolarıma bakarsın.tavsıyem bu sekılde olur:) doktorum muhammet dılber, yaptıgı burnumla ne tavsıye alırsan artık:) sen karar ver. ben sevıyorum burnumu da doktorumu da...
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
çok mutlu bır muhammet dılber hastası olarak gönul rahatlıgı ıle önerebılırım.tecrubesı konuşmasıyla amelıyat sonuçlanıncaya kadar her adımda bellı oluyoo...muhabbeti, tatlılıgı anlatılmaz, muyanesınde zıyaret edın, tanıyın yeter. çok tatlı, espirili biri:) resımlerıme bakabılırsınız. eklersenız kabul ederım bi kaç albumum var fikir edinmek istersenız. sorunuz olursada cekınmeyın. mutlu bir estetikli başka mutluluklarada vesıle olmak ıster:)
merhaba.. size arkadaşlık isteği gönderdim.. burun estetiği olacağım ve hala bir doktor bulamadım. burnum kemerli ve delikleri büyük. bir çok doktor artık kapalı teknik uyguluyor ve dolayısıyla burun ucuna çok müdahale etmiyor.. acaba doktorunuz bu konuda iyi midir? ve fiyatını yazmanızda bir mahsur var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?