Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

arkadaşlar ben yeni üye oldum burun estetiği düşünüyorum tavsiyelerinizi yazabilir misiniz

25 mesajı doldurdugunda benımde fotolarıma bakarsın.tavsıyem bu sekılde olur:) doktorum muhammet dılber, yaptıgı burnumla ne tavsıye alırsan artık:) sen karar ver. ben sevıyorum burnumu da doktorumu da...

kızlar ben 3 sene evvel burnumu memorıal hospıtal da barış çakıra yaptırdım.4500 tl ye yaptırmıştım.bence iyi bir hastanede yaptırın çocuk oyuncagı degil bu yüzünüzün ortası üstelik narkoz yiyosunuz ameliyat masasında kalmayın. ben o gün vaz geçip geri dönüyordum ama iyiki yaptırmışım resmen yüzüm degişti.üstünede dudak ve burun kenarımda çöküntü vardı onuda doldurttum barış beye resmen yüzüm degişti.ameliyat olacaksanız başkalarının anlamasını boş verin güzel olsun yeter bence.bu gün olsa yine yaptırırım.daha sonra dolguyu başka bi estetik kliniginde yaptırdım orasıda lüks bi yerdi ama hiç memnun kalmadım o yüzden dış mekana degil tam teşekküllü bi hastaneye gidin demedi demeyin.
bu arada gamze estetigine taktım parası neyse veririm ama iyi bi hatanede yapan yok sanırım estetik merkezlerinde falan yapıyolar galiba :S

Kızlar merhaba
Bende aranıza yeni katıldım,burnumdaki deviasyondan dolayı ameliyat olmak istiyorum aynı zamandada estetik operasyonada giricem.Dr.Hüseyin Güner 'e gittim burun ameliyatı ile birlikte çeneme ve alnıma bir miktar kök hücre takviyesi yapacağını söyledi.Böyle bir estetik yaptıran varmı.
Ne zormuş Doktor bulmak,güvenmek
Yardım lütfenn

bnde yardım istıyorum kıme olacagıma karar veremedım kımse cazıp gelmıyo offfyaaa

Mrb Ben yaptirali 1 hafta oldu :) forumda disarida gunlerce turladimmm..... O yuzden yazmak icin uye olmaya karar verdimmm .... Ben reha yavuzer in ogrencisiyken cok fazla operasyonuna sahit oldum cok iyi bir hoca bunu cv sine bakarakda anlayabilirsiniz amerikadaki arastirmalari yurt icinde ihtisas yaptigi doc ve prof lugunu aldigi yan dallarida tatmin ediciydi.... Ama amerikan hastanesine gitmis Ben karar verene kadar sonra bayagi arastirdimmm ve tunc safak hocayi buldummm:)))) herkese Tavsiye ederimmm:) suan bandaj var 1 hafta sonra resmimi koyarimmm.... Ama unutmayin onemli olan kiminkini nasil yaptigi degilll resimdeki burnu istiyorum demekde cok sakincali.... Herkezin yuzune uygun olacak ve ilk burundan olusabilecek en guzel sonuc baska baskadirrr:) hoca muayenisnde fazlaliklari soyler size ve ona teslim olun derim 25 yillik tecrube karsinizdaki cunku en dogal olanini en guzelini yapacagini ve en onemlisi en saglikli yasam kalitenizi bozmayan halini yapacagini anlatacak size......

kızlar benım sorunum burnumda kemik var ve ucu düşük .. ben kemiği törpülettirip ucunu toplattırmak ıstıyorum ama okudugum kadarıyla hıcbır saglık problemım olmadıgı ıcın devlette amleıyat olamıyorum öyle mı ? bır de Ersın Ülküre amelıyat olan ya da amelıyat olmus yakını olan var mı ? =)

slm arkadaşlar bende ocak ayında ufuk bilkaya burun estetiği olucam ve başka hiç bi doktorla görüşmedim bile .. sizce iyimi yaptım bilen varmı??

merhaba.. size arkadaşlık isteği gönderdim.. burun estetiği olacağım ve hala bir doktor bulamadım. burnum kemerli ve delikleri büyük. bir çok doktor artık kapalı teknik uyguluyor ve dolayısıyla burun ucuna çok müdahale etmiyor.. acaba doktorunuz bu konuda iyi midir? ve fiyatını yazmanızda bir mahsur var mı?

benım doktorum kbb cı ve acık teknık uyguluyor. acık ya da kapalı olması senın ıcın ız sorunu olur dıyeyse bende hiç iz yok. 1 yılı gectı burnum ve cok mutluyum. doktorun calıştıgı teknık benı cokta ılgılendırmıyodu acıkcası doktor goruşmelerınde hissedecegın guven ve samımıyet onemlı. her doktorla yuzyuze goruşmekte fayda var. muhammet beyın cok hastası avr forumda orneklerıne bakabılırsın. ucretsız goruşmeyede gıdebılırsın. ben yaptıgı her burunu çok basarılı ve dogal buluyorum. senın burnundan beklentın ve yapılabılcekler onemlı bunada ancak doktorlar karar verebılır. su an ki rakam 5500 sanırım sen yınede arayıp sor ıstersen.

arkadaşlar yakın zamanda burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.ancak henüz hangi doktora ameleyat olmalıyım bilemiyorum.bu alanda iyi bir doktora gidip sonucundan pişman olmayacağım doğal bir burun ameliyatı olamk istiyorum.şu anda aklımda OPR. DR.CEM PAYASLI var.Cem payaslıya ameleyat olanlar lütfen yorumlarınızı ve tecrübelerininzi benimle paylaşırmısınız.teşekkürler

bende yaptırmak istiyorum ama erkek arkadaşım karşı çıkıyor çok mutsuzum

bu arada emre ilhan'ın yaptığı ameliyatları hiç beğenmedim sanki. çok yapay durmuyor mu ?

ünlülerin burun estetiğini yapan doktorları bilenler var mı aranızda ?

mrb. arkadaşlar ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.bu konuda en iyi cerrahları çok arşatırdım.yalnızca internetteki yorumlardan fikirler edindim.çevremde bu ameliyatı yaptıran da yok maalesef.cem payaslıya ameliyat olan arkadaşlar varsa bana yorumlarını yazarlarsa çok sevineceğim.teşekkürler

kızlar kusura bakmayın 25 msj ı doldurmam için biraz msj kalabalığı yapacağım, forumda yeni olduğum için baska ne şekilde msj sınırı doldurulur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…