Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Çok ciddi araştırma isteyen bir durum, o kadar çok yorum okudum ki herkes birilerinden bahsetmiş. Bazılarının fiyatları çok çok yüksek..
çok kararsızım

WOW!!!! cok guzel burun deliklerinin gorunmemesi inanilmaz kac aylik?

Ben 2007 yılının ağustos ayın'da yaptırmıştım canım..bayağı oldu yani ama tekrar estetik yaptırmak istesem gözüm kapalı aynı doktora giderdim..sen yaptırmayı mı düşünüyorsun ?

Ben 2007 yılının ağustos ayın'da yaptırmıştım canım..bayağı oldu yani ama tekrar estetik yaptırmak istesem gözüm kapalı aynı doktora giderdim..sen yaptırmayı mı düşünüyorsun ?

Bayaa olmus bide sonradan kotu yonde degismeyip boyle kaldirsa cok sanslisinnn!

Evet ben istiyorum doktor karar verme konusma asamasindayim... Cok narin bir burnum var ve cok az dokunus istiyorum ve yapay burunlardan ve simetri bozuklugundan cok korkuyorum... Seni ekledim resimlerime bakarsin :)

Hemen bakayım canım.. iltifatlar içinde teşekkür ederim ayrıca:)

Esracim burnun guzelligine ayri hava katmis masallah Fatih dagdeleni avrupa kanallarinin reklamlarinda göruyorum ama daha hic baska bir yerde konusunun gectigini görmedim wow diyorum

Esracim burnun guzelligine ayri hava katmis masallah Fatih dagdeleni avrupa kanallarinin reklamlarinda göruyorum ama daha hic baska bir yerde konusunun gectigini görmedim wow diyorum

Aslında ünlü bi doktordur..hatta yıllar önce bi tv programında hastalara estetik yapardı,biçok ünlüye'de yaptı vs vs.. teşekkür ederim bu arada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…