Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Selam,

cok sansilyimisin sevindim, gecmis olsun. Güle güle kullan.
Ben yeni üye oldum ama uzun zamandir takip ediyorum burdaki yazilanlari. Naci beyi hic duymadim simdiye kadar ama cok iyi is cikarmis yazdiklarina göre

teşekkür ederim.Gerçekten çok memnunum. Resim eklemeyi düşünmüyorum demiştim biraz önce yanlış anlaşılsın istemem.Görmek isteyen olursa resim gönderir ve ya msn üzerinden gösterebilirim.

Arkadaslar neden Emre Ilhan diyorsunuz? Yaptigi burunlarin birkacini gordum hepsi o kadar belli ki guze olmayan sanki kille yapili gibi geldiler baan siz hakikaten guzel mi diyorsunuz bu burunlara?...
neden uzmanina gitmiyorsunuz mesela atilla/osman oymak, fethi orak vs.... daha dogal yaparlar onlar.

arkadaşlar bende burun estetiği yaptırmak istiyorum,izmirde bildiğiniz ve bana önerebileceğiniz iyi estetik cerrah varsa önerebilirmisiniz? şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar merhaba bende adana burun ve göğüs estetiği yaptırmak istiyorum.Doktor araştırdım ama beyhan çakır'ı buldum.Mail attım hemen cevap verdİ.İlgili birisine benziyor kararsızım tabii ki sanırım adana'da fazla ameliyat olan yok.Yardımcı olucak kimse yok mu?

arkadaşlar ben yeni üye oldum burun estetiği düşünüyorum tavsiyelerinizi yazabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…