Bunlarda benim burnum.İlki 3-4 aylık,sonuncusu 6 aylık buruncuk kaydirigubbakcemile3
Doktorum Ufuk Bilkay,şimdilik memnunum burnumdan.Çok doğal durduğunu ve yüzüme yakıştığını söylüyor çevremdekiler.Herkesin istediği buruna kavuşması dileğiyle arkadaşlaropuyorumnanaktan
18 gun once amleıyat oldumm buda benım burnum
Arkadaşlar! ben bugün kulube üye oldum.:ecrin_bebek: yani acemiyim. Bu hafta bende burun ameliyatı olacağım. Çok heyacanlıyım.Umarın benim burnumda buradakiler gibi olur.
bu da benim üç aylık burnumm zemuszemus[/
çok güzel olmuşş....
benimde 10.günüm.. Doktorum A. Emre ilhan.. ve cokkkkkkkkkkk memnunum :) Albümüm herkese acik bakabilirsiniz..
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - puff isimli kullanıcının Albümleri: Ameliyat sonrası
bende 26 ocakta ameliyat oldum.burnumun kırkı yeni çıktı :) doktorum Cüneyt Özek :)
kızlarr esteden dr yakup avşarı çok anlatıyolar burun estetiğinde 1 numara deniyor ama fiatları çok tuzlu tel açtım asistanıyla konuştum 8500-12500 arası imiş
Arkadaşlar ben yeni üye oldum foruma.Daha 18 yaşındayım.. Önden bakınca burnumda bişey yok ama yandan bakınca veya çaprazdan bakınca kemikte çok az eğrilik var ve kemik ön plana çıkmış biraz..Çok korkuyorum ama bir yolunu bulup ameliyat olmak istiyorum.Ama çevremdekilerin farketmemesini istiyorum yani doğal olsun.. Kimi önerirsiniz...
bi fikir olur diye koyayım 5 günlük burnumm Muhammet dilber :)
güzellik seni :)) süper olmuş şimdi bile çok iyi gözüküyo bikaç ay sonra tadından yenmez bu burun :)) kavis istemedin heralde ama yüzüne kaviste çok yakışırmış bence çok güzel çok beğendim
saol canım ben kavis istemedim ama mhammet dlber kavis vermiş azcık sisler inince belli olcak dedi :) ben bu halını cok sevdm ama cok dogal guzel duruo ınsallah degısmez
kızlaarr çarşamba günü can kopala ameliyat oluyorum ameliyattan sonra fotolarımı paylaşacağım yorumlarınızı şimdiden merak ediyorum
Kızlar ben salı gunu ameliyat olcam fotograflarınızı gormek istiyorum...korkuyorum olanlar yardım lutfen... Yeni uye oldum fotolarıda goremıyorum
son 4...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?