Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

güzel olmuş hala memnun musunuz acaba bi problem oldu mu sonradan

bi fikir olur diye koyayım 5 günlük burnumm Muhammet dilber :)

Eklentiler

• $gkkc5.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 66

benm de senınkı gibiydi :)) mhammet dlbere oldm sıs halı bıle cok guzel

saol canım ben kavis istemedim ama mhammet dlber kavis vermiş azcık sisler inince belli olcak dedi :) ben bu halını cok sevdm ama cok dogal guzel duruo ınsallah degısmez

saol canım ben kavis istemedim ama mhammet dlber kavis vermiş azcık sisler inince belli olcak dedi :) ben bu halını cok sevdm ama cok dogal guzel duruo ınsallah degısmez

böyle kalsa da hafif kavislense de bence ikiside gider senin yüzüne kavis daha tatlı daha bebeksi bi hava verir bence öylede böylede çok güzel

ben burnumdaki devuasyonla beraber hafif bir estetik operasyon yapan doktorum prof dr Selçuk Işık tan çok memnun kaldım kendisi, GATA nın plastık cerrahı bölüm başkanıdır tavsiye ederim her turlu estetikte çok uzman ve basarılı bır doktordur.

Kızlar ben salı gunu ameliyat olcam fotograflarınızı gormek istiyorum...korkuyorum olanlar yardım lutfen... Yeni uye oldum fotolarıda goremıyorum

Bende Estetik Ameliyati olacagim bu sene (Kulak ve Burun) ama doktorda karar veremedim :S
Dr. Haluk Midoglu bu doktor üzerinde bilgileri olan var mi acaba? DrUfuk Bilkaylada görüsdüm ( e-maile)
Bana biraz yardimci olursaniz coooook sevinirim gercekten basima agrilar girdi artik aramaktan....
Ameliyati Izmirde olmak istiyorum...
Izmirde yaptiripda memnun kalanlar, kalmayanlar foto + bilgilerle veya sade foto sade bilgilerle yardimci olursa gercekten cok büyük bir iyilik yapmis olacaksiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…