kızlar dogal gorunumlu bır amelıyat ıcın ozellıkle teoman dogan ısmını cok duydum. var mı oneren? ona olmayı dusunen, fıyatlar ne kadar ucukmus bu arada.
[/QUOTE]Eki Görüntüle 608729 Bir arkadasımın tavsiyesi üzerine doktor Bahadır İmerle tanıştım ve tanışır tanışmaz bana verdiği güven ve profesyonelliğiyle ameliyat olmaya karar verdim ve oldum suanda burnum oturmaya basladı cok mutluyum fazla şişliğim bile olmadı suanda burnum tabikide doğal olarak şiş ve kalkık duruyor ama size bir fikir olması adına fotoğrafımı paylaşmak istedim fakat daha 1 ay bile olmadı ama ben doğru bir seçim yağtıgımı düşünüyorum arkadaslar size bir fikir olsun teşekkürler Bahadır İmer.
bende yaptırmak istiyorum ama erkek arkadaşım karşı çıkıyor çok mutsuzum
kızlar ben 3 sene evvel burnumu memorıal hospıtal da barış çakıra yaptırdım.4500 tl ye yaptırmıştım.bence iyi bir hastanede yaptırın çocuk oyuncagı degil bu yüzünüzün ortası üstelik narkoz yiyosunuz ameliyat masasında kalmayın. ben o gün vaz geçip geri dönüyordum ama iyiki yaptırmışım resmen yüzüm degişti.üstünede dudak ve burun kenarımda çöküntü vardı onuda doldurttum barış beye resmen yüzüm degişti.ameliyat olacaksanız başkalarının anlamasını boş verin güzel olsun yeter bence.bu gün olsa yine yaptırırım.daha sonra dolguyu başka bi estetik kliniginde yaptırdım orasıda lüks bi yerdi ama hiç memnun kalmadım o yüzden dış mekana degil tam teşekküllü bi hastaneye gidin demedi demeyin.
bu arada gamze estetigine taktım parası neyse veririm ama iyi bi hatanede yapan yok sanırım estetik merkezlerinde falan yapıyolar galiba :S
yaz yaz dolmuyor 25 mesaj...
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
Buraya link ekleyemedim ama benim burnumu Emre ılhan yaptı...profilimde öncesi sonrası resimlerimi koydum...
albumume koydum arkadaşlar doktorum yakup avşar
Bu da benim 20 günlük burnum :)
Selam kızlar ben muhammed barış'a ameliyat oldum buradan 3kişiyi gönderdim görüşmeye ve ameliyat tarihlerini aldılar ben 10kasımda ameliyat oldum ve çok memnunum resmimi koyuyorum bi bakın derim ama gerçekten doktorum çok başarılı.Herkese tavsiye ediyorum ailemden iki kişi ameliyat günü aldı bile zemuszemus Kimse beni yanlış anlamasın ama adı duyulmuş doktorların maliyeti biraz yüksek tamam kabul ediyorum yaptıkları işler güzel ama aynı kalitede işi yapan doktorlarda var bunlardan biri de Balıklı Rum Hastanesindeki Muhammed Barıştır.İlgilenen arkadaşlar olursa daha detaylı anlatırım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?