Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

canım fotolarına baktım bence deliklerin gayet küçük hiç moralini bozma :) hiç kötü durmuyor çok güzel burnun :) benim doktorum burun deliklerime dokunmamış zaten kendiliğinden böyleydi yani :)

burun ucu estetiği yaptıran varmı?

burun ucu estetiği yaptırdınız mı?

ben de yaptırmaya kalkıştımmm randevumu aldım bekliyorum bakalımm. Doktorum Nazmi Bayçın. bu konuda ismini çokkk duydum ama her hasta farklıdır tabi. inşallah sonuçtan memnun kalırımm :)

Bende Adana da ameliyat olmayı düşünüyorum, Prof. Dr. Cemil Dalay ve Uzman Dr. Ersal Kaya ile ekim ayında görüştüm kasımda Cemil Dalay'a ameliyat olacaktım ama işlerim nedeniyle uzadı süre olamadım.. İkiside güven veren doktorlar Ersal Kaya'dan ücretsiz olarak randevu alabiliyorsunuz , Cemil Dalay 200 TL alıyordu ekim ayında..

Selam hadi beyin çok sayıda vakasını gördüm kendi kardeşimide görümcemide hadi bey estetik yaptı.bende sağlık personeliyim burun estetiğinde Antalya'da kbb doktoru olarak tek geçerim...burun eti nefeste darlık şikayetlerinde varsa hadi nural çokkk basarılı... Plastik cerrahlarınkini bilmiyorum ama onlarda burun içine fazla müdahale edemez...ama tercih sizin

Son düzenleme:

Yakın zamanda bende olucam ama hala kafam karışık AKIN mı Gökhan'ını tercih etmeliyim bilemedim birde istanbulda Cem payaslı çok iyi diyorlar

merhaba ben de veli aslan için araştırma yapmaktayım tanıyan bilen destek lütfen

Sorunsuz 1 sene oldu benimki kiz kardesim ve annemde oldu dr.emre ilhan :)

kızlaarr çarşamba günü can kopala ameliyat oluyorum ameliyattan sonra fotolarımı paylaşacağım yorumlarınızı şimdiden merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…