canım fotolarına baktım bence deliklerin gayet küçük hiç moralini bozma :) hiç kötü durmuyor çok güzel burnun :) benim doktorum burun deliklerime dokunmamış zaten kendiliğinden böyleydi yani :)
merhabalar, ben siteye yeni üye oldum. Burun estetiği olmak istiyorum, burnumd da tıkanıklık var. Emre ilhan, barış çakır ve burak erdamar arasında gidip geliyorum. Bu doktorlara ameliyat olanların fotoğrafını görmek istiyorum ama 25 mesaj atmak gerekiyormuş. Bana yardımcı olurmusunuz. Bu doktorlara ameliyat olanlar bana deneyimlerini paylaşabilirler mi mümkün olursa benimle fotoğraflarını paylaşabilirler mi?
canım nkadar ödedın amelyat için?
Bu 25msj sacmalik yafotolari goremiorum
Antalya da burnunu yaptiran var mi? Arkadaslar dr arayisindayim. Hadi nuralla gorustum, akin demiralay la gorustum. Akin bey e gogus yaptirmis biri olarak, burun sekillerini hic begenmedim. Fakat hadi beyin tasarimi begendim. Simdi de omer ozkanla ilgili forum yorumlari okudum. Bir de izmir ekolde halis unlu yu metediorlar. Kizenim sinuzit ve burun eti ameliyati oldu Halis bye. Cok ovuyor ve hic morlugu, sisligi olmadi. Fakat estetik operasyon yapilmadi kuzenime, o sebeple kararsizim. Bilgisi olan var mi? Cok kotu sonuclarla karsilasanlar oluyor, cok tedirginim..yardimci olursaniz sevinirim
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
merhaba ben de veli aslan için araştırma yapmaktayım tanıyan bilen destek lütfen
arkadaşlar veli aslana oper yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?