güzel degilim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendine güven çok önemli. benim eşime peşinde o kadar güzel kız vardı. ama o şuan benimle evli ve 3 bebişimiz var. bakımlı değilim ama bakımsız da değilim. kendimi çirkin de görmüyorum

Seni o kadar iyi anlıyorum ki...insan aşık olun ak istiyor ama olmayınca olmuyor bizimde sınav buymuş...çirkin olmak...
Güzellerin gerçekten hayatı daha kolay biz hep ilişkimizde çabalamalıyız,yoksa yok

Reactions: fyi
Ergenlere tas çıkarırcasına sivilceli saçları semum gibi kabarmis kaşlari kuaföre gitmek için adeta yalvaran bıyıklı bir ev hanimi olarak diyorumki bosversene... Sizinle evliyse zaten güzel buluyordur.. senin anan güzel mi dendiğinde diyoruz ya hani güzel olmasa babam niye alsın güzel olmasaniz esiniz sizi niye alsın dile getirmesine lüzum yokki.. Leyla içinde çok çirkin derler ama mecnun derki sen onu birde mecnun gözüyle gör..

kocanızın gözlerinin ışıldayarak bakması güzel olmanızdan değil adamın güzel bakmasından güzel görmesinden sevgisinden aslında

Reactions: fyi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…