- 6 Kasım 2014
- 374
- 463
- 23
- 40
emin olun cogu erkek demiyor ne guzel olmussun diye. ben de diyorum esime "bir kere de cok guzel olmussun desene diye , diyim de fofon kalksin dimi diyor. okuzcuk bunlar demezler. hic diyen duymadim benevliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
Alkışlamak istedim.Güzel olunca mutlu olmuyosun ki.
Aksine güzel olmak eşin Tarafından güzel olmadığına inandırılmaya çalışılmakla geçiyo.
Eşin güzel güzel bakmıyo hep bi kulp buluyo ki kendi eksikliğini kapatsın.
Sırf buyüzden çirkin olmayı okadar çok isterim ki.
Güzellik değil senin derdin eşinin ruhu çökmüş.
Saka mi bu arkadasim ya hamile halinle ettiği lafa bakAlkışlamak istedim.
Aynen öyle benim eski eşim bana makyaj güzelisin sen ya herkes güzel güzel dio ama dedi
İkinci bombası daha iyi 9 aylık hamileyim kocaman oldum tabi adam bana bakıp ne dese begenirsin seni bu halde de gördüm ya
Hayatımın şoku hangi hal nolmus halime die bakakalmstm.
Adama nasıl dert olduysa boşandık adam yeni karısını bana begendirmeye çalışıyor
Yani öyle ahh ne güzel karım var dien erkek coook azdr
Çok doğru bi tespit . Aynısını yaşamıştım ...Güzel olunca mutlu olmuyosun ki.
Aksine güzel olmak eşin Tarafından güzel olmadığına inandırılmaya çalışılmakla geçiyo.
Eşin güzel güzel bakmıyo hep bi kulp buluyo ki kendi eksikliğini kapatsın.
Sırf buyüzden çirkin olmayı okadar çok isterim ki.
Güzellik değil senin derdin eşinin ruhu çökmüş.
Güzelsin demesinden vazgeçtim ben bari 9 aylık hamile kadına aaa hamilede braktm seni artk cirkinsin demesin yeterSaka mi bu arkadasim ya hamile halinle ettiği lafa bak
Sanirim bosanmakla cok iyi etmissin
kuafore gtmeden de bakim yapabilirsiniz kendiniz evde. saclarinizi yapin makyaj yapin. bence esiniz size guzel oldugunuzu hissettirmemis yoksa ne cirkin kadinlar var kendini guzellik kralicesi sanan. bide emin olun aura ve enerji kadina guzellik katan.evliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
neresi cirkin kadinin yapmayin yav :) hizinizi alamadiniz bence :)Bak nezaman böyle bir konu açılsa aynı şeyi yazıyorum. Milyonlarca erkeğin hayranlıkla izlediği Adriana lima son derece çirkin kocası tarafından aldatıldı.
neresi cirkin kadinin yapmayin yav :) hizinizi alamadiniz bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?