- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
Biz de top model degiliz ki yavrum.
Kendimi güzel bulurum. Esimle tanistigimizda sarisindim. Sari sever. Bende sari sari gezerim. Makyaj ustasi sayılırım. Esim gelmeden rimel kalem hafif bi ruj yaparim. Mini etek giyerim evde kocam gelmeden. Yani kendine bakmak da onemli.
Sac rengini degistir, kestir, hafif bi makyaj yap.
Esim kac aydir yok yanimda is geregi, pijama atlet tipi badilerle aksama kadar dolaniyorum. Ohhhhtabi esim geldigi zaman suslenmeye calisiyorum.
Sadece es degil. Disariya cikarken bile makyajimi yapar guzel giyinir cikarim. Ev halim savastan cikmis gibi tabi
Demem oki bakim sart.
Rabbime sukur manken gibi olamasakta boy pos yuzum fena degildir.
Once kendini seveceksin. Rahmetli annem birsey dediginde bana endamim yeter der gülerdik.ego patlamasi tavan yani.
Sende de iyi geliyor valla.
bende çirkin degılsemde abartı bi güzelliğim yokeşimin agzından çok güzel olmuşsun sözünü duyamadım hiç. napiim bende böyleyim. kabullendim ama içimdede yara
Alkışlamak istedim.
Aynen öyle benim eski eşim bana makyaj güzelisin sen ya herkes güzel güzel dio ama dedi
İkinci bombası daha iyi 9 aylık hamileyim kocaman oldum tabi adam bana bakıp ne dese begenirsin seni bu halde de gördüm ya
Hayatımın şoku hangi hal nolmus halime die bakakalmstm.
Adama nasıl dert olduysa boşandık adam yeni karısını bana begendirmeye çalışıyor
Yani öyle ahh ne güzel karım var dien erkek coook azdr
güzellik göreceli bir kavram hem demisler cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diyeevliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
eşimin agzından çok güzel olmuşsun sözünü duyamadım hiç. napiim bende böyleyim. kabullendim ama içimdede yara
eşimin agzından çok güzel olmuşsun sözünü duyamadım hiç. napiim bende böyleyim. kabullendim ama içimdede yara
Aman her guzel olana kocasi guzelsin diyo mu? Şımarmasın diye özelliklw bile demiyo...Sen cirkinsin de kocan dünya güzeli mi? Valla bi kiz vardi süper guzel ve zengin ama kocasi aldatiyodu.Bi gun adama kizdim ve dedi ki"abla guzel de sicaklik yok, sefkat yok, hic sevmiuorum napiyim"...Guzel olsan kinse tapmayacak sana....Guzel olma ama cekici ol.Cekicilik bir ruh hali.Etrafina yaydigin enerji...Ben cirkinim diye diye kadinsi bi enerji yayamazsin etrafina....eşimin agzından çok güzel olmuşsun sözünü duyamadım hiç. napiim bende böyleyim. kabullendim ama içimdede yara
Gonulde bulmuyorki her zman dengini bize gözlük lazım ama haklisn.Mutsuzluk sebebi.
Sadece eş için değil arkadaş iş akraba Çevresinde de kıskançlık hasetlik okları havada uçuşuyo.
Erkek kadın görsel Açıdan eşitse ancak Ozaman güzel kadın Lafı duyulur.
Hep kompleks.
Kesinlikle katılıyorum kadın olduğunuzu hissedip kendinizi güzel ve bakımlı hissederseniz etrafıniza yansıttığınız enerji farklı olacaktır.Aman her guzel olana kocasi guzelsin diyo mu? Şımarmasın diye özelliklw bile demiyo...Sen cirkinsin de kocan dünya güzeli mi? Valka bi kiz vardi süper guzel ve zengin ama kocasi aldatiyodu.Bi gun adama kizdim ve dedi ki"abla guzel de sicaklik yok, sefkat yok, hic sevmiuorum napiyim"...Guzel olsan kinse tapmayacak sana....Guzel olma ama cekici ol.Cekicilik bir ruh hali.Etrafina yaydigin enerji...Ben cirkinim diye diye kadinsi bi enerji yayamazsin etrafina....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?