- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
Hahhaha...ne bakiyosun onun lafina ya...bak ben cirkinim kocam cok yakisikli.herkes de soyler.ben de ona hep " şuran şöyle buran yamuk" derim...çirkinim ama havaliyim.Kocam beni.kiskanir.Çevremdeki insanların mankenlik yapmayı düşünmedin mi hiç diye sordukları bir insanım.Ama ben de eşimden buna dair bir övgü,gözlerinde parlama görmüyorum.İnsanlar eşimin yanında benim güzelliğimle ilgili bi laf ettiklerinde hemen 'ben de yakışıklıyım'der.Zamanla özgüvenim öyle sarsıldı ki eşimin bu tavri yüzünden şu an eşimi kendime lütuf gibi görmeye başladım.Sanırım eşimin amacı da buydu.Benim halim daha üzücü bence.
Daha yeni yeni eleştirmeye başladım ben de onu.Kilo aldın yanıma yakışmıyosun diyorum şaka yollu mesela.Şımarmayım diye taktik yaptıgını geç fark ettim:)Hahhaha...ne bakiyosun onun lafina ya...bak ben cirkinim kicam cok yakisikli.herkws d soyler.ben de ona hep " şuran şöyle buran yamuk" derim...çirkinim ama havaliyim.Kocam beni.kiskanir.
Açsaydin burda bi konu...kocam napmaya çalisiyo kizlar diye sorsaydin soylerdik:)) neyse zaten farketmissinDaha yeni yeni eleştirmeye başladım ben de onu.Kilo aldın yanıma yakışmıyosun diyorum şaka yollu mesela.Şımarmayım diye taktik yaptıgını geç fark ettim:)
Canim benim. Rabbim cocuklarimizi iyi yerlerde gormeyi nasip etsin. Beni aglattin. Guzel kalbin , dusuncen icin cok tesekkur ederim.Çocukların ve sen sağlıklı ol yeter canım ablam. Çok güzel kadınlar da aldatılıyor. Boşver bu işleri. Eminim nur yüzlü güzel bir annesin. Annemle yaşıtsın. Ellerinden öpüyorum.
Biz turk kadinlari gencligimizde tum guzellikleri kocamiz olacak kisi icin saklariz. Kocamiz olacak kisi de bizi nasil ezcegini, bizi nasil kullanacagini, umursamamayi, az verip cok alacagini planliyorGüzel olunca mutlu olmuyosun ki.
Aksine güzel olmak eşin Tarafından güzel olmadığına inandırılmaya çalışılmakla geçiyo.
Eşin güzel güzel bakmıyo hep bi kulp buluyo ki kendi eksikliğini kapatsın.
Sırf buyüzden çirkin olmayı okadar çok isterim ki.
Güzellik değil senin derdin eşinin ruhu çökmüş.
Biz turk kadinlari gencligimizde tum guzellikleri kocamiz olacak kisi icin saklariz. Kocamiz olacak kisi de bizi nasil ezcegini, bizi nasil kullanacagini, umursamamayi, az verip cok alacagini planliyor
evliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
Hahha :) tesekkur edermArkadaş virgül koymayınca yanlış anlaşıldı.kocası icin çirkin diyor :)
annem yaşındasınız ama düşünceler ergence geldi birazevliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?