isminizi bile kendiniz seçemiyorsunuz seçemiyoruz ...evliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
Bak nezaman böyle bir konu açılsa aynı şeyi yazıyorum. Milyonlarca erkeğin hayranlıkla izlediği Adriana lima son derece çirkin kocası tarafından aldatıldı.evliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
İyide bunu duymayan ama çok güzel olan birsürü kadın var canım. Bence sen çirkin falan değilsin. Kocan sana böyle hissettiriyor.eşimin agzından çok güzel olmuşsun sözünü duyamadım hiç. napiim bende böyleyim. kabullendim ama içimdede yara
Bence de kocanizin ilgisizligi size boyle hissettiriyor.Siz yine de bakimli olun ama bunu lutfen kendiniz icin yapin.Aynaya bakinca iyi hissediyorsaniz bitmistir...İyide bunu duymayan ama çok güzel olan birsürü kadın var canım. Bence sen çirkin falan değilsin. Kocan sana böyle hissettiriyor.
Adrina lima çirkin bir kadın değil kesinlikle kendisini gören biri olarak söylüyorum ama kesiştiğimiz bi nokta var ki evet aldatılmak veya sevilmek guzelikle ilgili değil.Bak nezaman böyle bir konu açılsa aynı şeyi yazıyorum. Milyonlarca erkeğin hayranlıkla izlediği Adriana lima son derece çirkin kocası tarafından aldatıldı.
Adriana lima degil kocasi cirkin diyorAdrina lima çirkin bir kadın değil kesinlikle kendisini gören biri olarak söylüyorum ama kesiştiğimiz bi nokta var ki evet aldatılmak veya sevilmek guzelikle ilgili değil.
Yalnız konu sahibi beğenilmek istiyor bunları değil.
Lima'ya çirkin demiyor Hanımefendi. Kocasına diyor.Adrina lima çirkin bir kadın değil kesinlikle kendisini gören biri olarak söylüyorum ama kesiştiğimiz bi nokta var ki evet aldatılmak veya sevilmek guzelikle ilgili değil.
Yalnız konu sahibi beğenilmek istiyor bunları değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?