Güzel Giyinir misiniz?

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
Dert değil tabikide..Genel olarak soruyorum.Çevremde gördüğüm yani çalışma ortamımda gördüğüm kadarıyla çoğunluk hep aynı kıyafetleri giyiyor. Ben de dahil. peki siz sık sık kendinize kıyafet alırmısınız?

Almam , 1 veya 2 ayda bir gidince 3-5 parça birşey alırım.Ama ayakkabı hastalığı var , dünyadaki tüm ayakkabılar benim olsa-beyaz spor ayakkabılar hariç :)

evlenmeden önce sık kıyafet alırdım, şimdi de sezon sonunda indirimleri takip ederek ihtiyacım olanları alırım
doğumdan sonra hemen eski kiloma döndüğüm için kıyafet sıkıntım olmadı şükür
eskileri, yenileri kombinleyip değişik değişik giyiyorum
ayrıca k.validemin ve annemin az da olsa terzilikleri var
bazen özendiğim ama pahalı gelen elbiseleri el birliğiyle dikerler bana
şanslıyım galiba

Ikı yıldır fazla kılolarımdan dolayı kıyafet almıyorum olanları gıyoyorum cunki zayıflayınca giyecegım bıdunya kyafetim var.kombin yapmak önemli dolap dolap kıyafetin olsa ne olmasa ne.
Çok olunca göz doymuyor:)

Ben küçük bir ilçede oturuyorum o yüzden burada doğru düzgün mağaza yok ..
Memlekete gittiğimde de alışverişe vakit kalmıyor aile arkadaş görmekten ..
Hiç hoş giyinemez oldum .

Çok sık alışveriş yapmam.
Hemen hergün mini elbise giyerim.
Çoğu zaman kolsuz ya da kısa kollu elbiselerimin üzerine hırka giyer,değişiklik yaparım kendimce...

Avm de gezerken beğendiğim albenisi olan bir Kıyafet görürsem alırım. Sık sık olmasada ay da 1-2 alırım. Bir giydini bir daha giymeyen tiplerden Değilim ama.

Ahh param olsa var ya mağazayı eve dokucem de ogrenciyiz iste olduğu kadar
Ama aşırı derecede bir giysi duskunlugum var hayırlısı diyelim

Güzel giyinirdim. Şimdi pantolon kazak yallahh çıkıyorum....
Son 2 yıldır çok saldım.. dolapta bekleyen onca elbise nolacak bilmiyorum...

Herkesle aynı şeyleri giyinmekten nefret ederim. Gayet absürt şeyler kullanabiliyorum bu sebeple. Ama genelde beğenilir giyindiklerim. Hatta kafaya bişey takıp aylarca ararım, bulamam. Ben aldıktan sonra moda olur herkes giyinir sinir olurum.
Her ay belli bir bütçeyi internetten alışverişe ayırıyoruz ya da gidip outletlerden alıyoruz. Normal mağazalardan çoook uzun zamandır alışveriş yapmadım.

Bir de şık olmaktan çok rahat olmak önemli benim için.

Hep ayni şeyler giyilir sonucta bir sınırı var dolabimizin da ama ben dikkat ederim

Bu hafta giydigimi bir daha hafta içinde giymem mesela ya da giyeceksem farklı bir şeyler yaparim.. Ya da farklı bir yere giderken giyerim...

Genelde insanların en sevdiği bir iki kazak bir iki tane pantolon olur ve heeepp onlari giymek ister onlarin içinde rahat ettiğini söyler.. Boyle yapmamak gerek:)

İlla ki bir şey alacağım dediğim zaman hatta adı olduğu aman asla bir şey alamam. Diyelim ki bir ayakkabı alacağım ama tüm ayakkabıcıları gezerim “işte bu” diyemem. Bunun aksine kafamda hiç almayı düşünmediğim bir anda çok beğendiğim bir şey olur. Benim genelde böyledir alış verişlerim. Kendimi de bildiğim için beğendiğim parçaları ihtiyacım olmasa bile eklerim gardırobuma, yoksa lazım olunca nasıl olsa gez gez bulamayacağım.

hem de deli gibi alırım .Hele çorap .Bayılırım ince çoraplara .Daha bu öğlen bir elbise denedim ama yeter be kadın fazla oldun artık dedim kendime kızdım askıya geri astım boynu bükük ayrıldım mağazadan .

Oldukça :)tesettürlüyüm ve çok Özen gösteririm. Hem düzgün hemde şık giyinmek mümkün. Eşim de söylerdi evlenmeden öncede simdide beni çok şık bulduğunu. Hatta akrabalardan bana özenip kapanmayı düşünenler var :) bence giyinmek ve estetik düşünmek bir kabiliyet.sadece giyim konusunda değil dekorasyon konusunda da çok fikrimi alanlar olur. Az bi çizim yeteneğim olda y iç mimar olurdum Yada Modelist ama ne oldum matematik öğretmeni :)))

İşteyken genelde elbise giyerim, iş dışında değişir elbise de olur, kot da, kapüşonlu da, kısa etek-renkli çorap da.
İkisinin ortak noktası aksesuarı çok kullanmam, küpe, yüzük, kolye, bileklik falan en az 2'si hep olur üzerimde.
Güzel mi dersen bence güzel en azından yakıştırmadığım şeyle bakımsız fırlamam sokağa.

Bence giyiniyorum ama bi de çevremdekilere sormak lazım.ayda bişey mutlaka alıyorum.bu ayda 3-4 şey olunca çok mutlu oluyorum.fakat öyle çok ayakkabı hastalığım yok.toplasan 10-12 ayakkabım anca vardır.çünkü çok tutmam giymiyorsan veririm giyene.çanta hastasıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…