Güzel Giyinir misiniz?

Bende tesettürlüyüm. Güzel giyinmeye çalışıyorum. Ama çalışma ortamımda kimse pek değişik şeyler giymeyince üzerimdekiler haliyle sırıtıyor.

İşe girince ben alıcam bir kaç parça bir şey. Abartmayı düşünmüyorum çünkü kilo vermek niyetindeyim. Ama kilo verince var ya.... O avm senin, bu avm benim alışveriş yapıcam

ben gıyınırım kendi çapımda. bayanlar genelde begenırler incelerler ne gıydıgımı renk uyumuna cok dıkkat ederim kendımı ıyı hıssederım gıydıklerımle enerjım yuksek olur. herşeyı gıyerım yeter ki yakıştırıyım kendıme.

Almaya çalışırım ama inanılmaz kararsız olduğum için çoğu zaman alış verişten elim boş dönerim. Gerçi buna şöyle bir çözüm buldum, artık bir şeyi beğenince hemen alıyorum, eskiden düşünürdüm saatlerce, şimdi giydim mi beğendim mi hemen alıyorum. Çok beğendiğim ve kendime yakıştırdığım kıyafetlerim vardır, özellikle özel günlerde mutlaka özenirim giyimime, ayakkabıdan çantaya kadar mutlaka uyumlu olmaya çalışırım. İşte ise maalesef öyle bir durum söz konusu olmuyor, genelde hep aynı tarz şeyler giyiyorum. Sabah bazen krize girsem de genelde benzer şeyler olduğu için birini giyip çıkıyorum.

Imm ... Ben güzel bir şey görünce dayanamayanlardanım. Hele alışveriş günümdeysem ...
Annemin en sinir olduğu huyum. Biraz müsrifim sanırım .
Almayı çok seviyorum. Dolabımda etiketi duran kıyafetlerim var. "Bunu şu gün giyerim" diye alıyorum sonra başka elbise görüyorum güzel, "aaa bunu giyeyim" diye onu da alıyorum. Diğerini normal güne giymeye kıyamayınca o bekliyor haliyle.
Spor,klasik vs .. Ne giyersem giyeyim şık olmayı seviyorum . Açıkçası genellikle sadeyimdir ama genellikle güzel giyindiğimi söylerler.
Ama tabi insan buna kendisi karar veremez, dışarıdan beğenlerin söylemesi lazım. Beğenen olduğu kadar beğenmeyen de vardır tabi ki bu arada

Genelde beğenilir giydiklerim, çok fazla almıyorum ama aldıklarım yakıştıktan sonra sıkıntı yok. Bende kalite ve kumaş takıntısı var. Bu iki kritere uymalı alıcam kıyafet. Onun dışında marka da slırım markasızda. İndirimdede alırım indirim olmadanda.

çok dikkat ederim herşeyime tesettürlüyüm o yüzden eskiden kıyafet bulmakda zorlanırdım artık diktiriyorum güzel ve temiz giyinmek şart bence
tesettürlü olduğunuzu düşünmemiştim...resminizden dolayı sanırım,tezat olmuş biraz:)

konuya gelince,evet alışveriş yaparım sezon başında kafama yazdıklarımı ,indirim zamanı alırım.internetten de kampanya takip ederim..iyi markaları çok uygun fiyatları alıyorum o yüzden ..aldıkları özenli kullanırım. farklı aksesuar ve ayakkabılarla çok değişik stiller yakalarım ,aynı kıyaftelerle..
ayakkabı ve aksesuar hastasıyım..aşk yaşıyorum onlarla..
herkes aynı gidiyorsa siz farklıysanız ne güzel işte..neden dert olsun ki...ben de seviyorum faarklı giyinmeyi..

Ogretmenim ve farkli giyinmeye dikkat ediyorum lisede olunca ister istemez ogrenciler de ogretmenlerine diikat ediyor ve en cok canta ve pantolon delisiyimdir pantolonda journey vazgecilmezim.Bekarken daha sık alisverise cikardim ama evlenince kiyafete ayda sadece 200 tl ayiriyorum indirimleri takip etmeye calisiyorum uzun taksitleri ayrjca cok severim

Benim kız kardeşim var aynı bedeniz. Çook şanslıyız,sık sık değiştirip giyiyoruz. Her ay bir şey almaya gerek kalmıyor

Carayı severim ondan bu konunun açılması garip geldi zaten bana her bayan özen gösterir sonuçta giyimine tarzına

her ay 5-6 parça kıyafet alırım,hastalık bendeki sanırım.Ayakkabı ve çanta takıntım da var.Sade,şık ve rahat olacak benim kıyafetlerim.

Şuan bayağı kilom olduğu için almıyorum bir şey.Eskileri giyip duruyorum kilo verirsem bayağı bir şeyler alırım bayağı ama Bir de 2 kız kardeşim var,ben de şanslı olanlardanım .Ayakkabı ,çanta ,tişört vs. değiştirip giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…