Güzel Giyinir misiniz?

Fazla kiyafetim yok , dolabimda toplasaniz gunluk parcalarla birlikte yuz tane anca vardir ama girdigim ortamlarda tarzimi begenirler. Fizigi guzel olan bir kot ve gomlekle de sik olabilir bence

Bak elbise gitmesin bu arada? Sen alsaydın yine de, askıda baktıkça hırslanırdın, ama 1,5 ayda 15 kilo çok değil mi? Napıyorsun tam olarak?

Bak elbise gitmesin bu arada? Sen alsaydın yine de, askıda baktıkça hırslanırdın, ama 1,5 ayda 15 kilo çok değil mi? Napıyorsun tam olarak?
O elbiseyi pek kimsenin alacagini sanmiyorum o yuzden icim rahat
yemiyorum. Midemi tutuyorum. Ben verebilirim. Daha once de 1 ayda 12 kilo vermistim. Kolaylikla verebiliyorum yani. Sagliksiz degil. 1 tabak yemek yiyeceksem 1 kase yiyorum. Ekmegi cok azalttim. Insallah verecegim. Hatta daha erken de verebilirim. Aslinda ben cok kilolu görünmüyorum alinca sadece kalcadan aliyorum ve o elbise icin kalca olmamasi lazim. 50 kilo olunca cok mutlu olacagim inşallah. . Bana dua edin çünkü kendimi kilolu mutlu hissetmiyorum

Cok şık giyinmiyorum sanirim ben yaa..
Hani bana sorsaniz yakisani giyiyorum derim yakistiririm da..
Ama sevgilim yeni modaya degilde eski tarz giyiniyormusum der bazen..
İspanyol paca severim ben boyum kisa oldugu icin bacak boyumu resmennn upuzun yapiyor :)))
İspanyol pacalarimdan bir tanesi krem renginde..
Bir keresindede rengine laf etmisti krem erkekler giyermis diye pehh :)

23 yasindayim ama 23 yasinda kadin gibi degilde daha cok 17-18 yasindakiler gibi giyiniyorum sanirim..
Kot T-shirt yapistir cikk :))
E ogrenciyim is ortamim yok kumas pantolon şıkır şıkır gomlekler giyecek ortamim yok..
Boylede giyinip uniye gidincede vaayy cok şıksın ozel bir gun mu fln diyorlar :))
Ama karar verdim ister kokos desinler artik kot T-shirtun verdigi cocukluktan kurtulcam
Uni disinda zaten daha bir susleniyorum..

Bu arada soylemeden edemicem..
Gecen hafta taksimde bir tane tesetturlu gordummmm..
Resmen tesetture hakarettt..
Hic kapanmasin daha iyiydi zaten..
Dapppdar bir leopar tayyttt alttan kulotu belli oluyor..
Kulotu poposunu skistirmis ustune tayti giymiss..
Popoda popo yani yarim dunyaaa yurudukce sallaniyorr..
Allahimmm donup donup baktim kadina erkekleri dusunemiyorum.
Cok igrencti yaaa resmen goz zevkini bozuyor insanin.

Öylelerine tesettürlü denmez ki zaten. Tarz olsun diye başına bir örtü atmıştır o kadar... Resmen tesettürün adını kirletiyor öyleleri..

farklı ve tarzım olan şeyleri giyerim ve güzel giyindiğimi düşünürüm

Ayda 12 kilo süper gerçekten, maşallah. Zaten hızlı veriyorsanız şekeri de çıkartın tamamen, pirinç, makarna, domates, muz gibi glisemik indeksi yüksek besinleri, hemencecik zayıflarsınız inşallah.
Bu arada elbiseyi de acayip merak ettik

Aldigimda söz fotosunu atacagim size özelden. Evet sekeri cikardim dediginiz seyleri yiyorum ayy çok heyecanliyim inşallah verecegim

Tam bi alışveriş manyağıyım =))
Her dışarı çıktığımda mutlaka mağazalara uğrar , beğendiğim şeyin fiyatı ne olursa olsun alırım =)
Artık dolabım kıyafetlerimi almıyor , ikinci dolaba geçtim
Çevrem güzel giyindiğimi söyler sık sık bu konuda iltifatlar alırım .
Bi gün giydiğimi en az bir hafta - on gün asla giymem .
Her gün farklı ve uyumlu giyinmeye dikkat ediyorum .

Maâlesef her ciktigimda alisveris yapip donerim
Bi magazaya girmiyim mutlaka bisey almam gerekiyor
Dolabima asiyorum etiketlerini cikartmadan bi cesit hastalik mi acaba bilmiyorum
Ama o kiyafetler orda dursun giymesem de olur sonra giysem de olur
Deli miyim neyimmm

ah ahh bekarken beğendiğim her şeyi ama her şeyi alırdım aklımda kalacağına üstümde kalsın derdim ama evlendikten sonra malesef öyle olmuyor

Tam anlamıyla alışveriş tutkunuyum. Bir şeyi beğenirsem kafama takarım almazsam rüyalarıma kadar girer. Ertesi gün gider alırım hiç üşenmem.

Bekarken çok alırdım, şimdi alıyorum
Tarzını genelde beğenirler, iş yerimin en şık bayanı seçildim Bu ağır yükü üzerime verdikleri günden beri daha dikkatliyim, daha inceliyorum

Bazı zamanlar günlük bazı zamanlar kokos henüz bi tarzı olmayan birisiyim ama aldiklarimi herkes beğenir nereden aldiklarimi sorarlar. Ama etrafimdaki insanlara kıyafet seçme ve güzel şeyler giydirme açısından zevkliyim ama kendime gelince o kadar başarılı değilim gibi geliyor. Esimin kıyafetlerini hep ben severim herkes eşime çok şıksın der ay şimdi bi dusundumde çirkin giydrmeye baslayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…