Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canim 4aylik evliyim ama bi fark yok nisanliykende beraber bu evdeydik tek fark fiki fiki olmasi ayri eve cikinca kendimi ozaman evli kabul edecem
Keske ben senin gibi annemin evinde yasayabilsem ayri ev felan istemezdim :)

Imkansiz cnm kesinlikle imkansiz 14.haftayi bekle
Tsk ederim umya cim. Bilemedim işte. Hani deneyimli olan varsa yani şunu denedim de sancim başladı diyen biri olabilir diye yazıp sorayım istedim .. normal doğum istiyprum. Bu sefer de suni sanci verilir acilma olmaz diye de endişe ediyorum allah hakkımizda hayırlısını versin.

Kizlar yarin 11. Haftaya giriyoruz sata gore
Ana ugs ye gore 9+5
Acaba haftaya gitsem cinsiyet belli olur mu ki anlamadim yaa
Canım cinsiyetle alakalı kesin sonuç alabilmek için 14. haftanı doldur bence. Bundan önce söylenenlerde yanılma payı yüksek olabiliyor. Ama erkende öğrenebilirsin tabi belli olmaz ki o. Bakalım gösterecek mi bi de o var

Ben sizi yillardir evli cocugu olmuyo saniyodum 4 ay can sklcak bi zaman degilki benim ablamin 10. Ayda oldu kader kismet meselesi 1 seneye kadar arastirmiyolar bile
Evet canm can sıkılcak zaman degil akisina birakmam lazim ama birakamiyorm :) Ablangil korunmusmuydu hic canim

Evet canim 4aylik evliyim ama bi fark yok nisanliykende beraber bu evdeydik tek fark fiki fiki olmasi ayri eve cikinca kendimi ozaman evli kabul edecem
Hee anladım neyse sık dişini az kalmış kendi evine gitmeye Eşinin ailesinde olsan neyse dicem de insan kendi anne babasının evinde hiç rahat edemez şahsen ben düşünüyorum da sürekli kalsam naparım çok zor olur. Utanırım yani

Acilir insallah canim benim ama doktor kontrolunde olman lazim surekli
Dikkatbet

Annesini uzmez bence bu sabirsizliklaaa gosterislr yada gostersin yaa ((
Kiyafet falan alalim e

Evet canim zor ya kalabalik da evlilik yurutmek en iysi ayri ev basbasa olmak ben evli gibi hissetmiyom kendimi suanda ayni syler hep yillardir burdaydim gene burdayim nasil evlilik bu basbasa kalmak sadece esimle birlikte biseyler yapnak istiyorum ikimiz yemek yesek tv izlesek felan burdayken yatmaya gelince basbasayiz baska yokki

Annesini uzmez bence bu sabirsizliklaaa gosterislr yada gostersin yaa ((
Kiyafet falan alalim e
Ben daha kendime hamile kıyafeti almayı düşünüyorum bebeğe almaya geçen ay başladım daha Kolay işler bunlar para olsun yeter ki

Acılmn olmzsa sezaryana alrlar cnn gununde dolmus evde temzlik yap suyun glir:) bnm eltımnde sancı glmıodu tmzluk yptı ertsı gun dogurdu 40+7 de

Çok haklı istekler bunlar

Doktorun doğumu başlatmak için hiçbir öneride bulunmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…