- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Keske ben senin gibi annemin evinde yasayabilsem ayri ev felan istemezdim :)Evet canim 4aylik evliyim ama bi fark yok nisanliykende beraber bu evdeydik tek fark fiki fiki olmasiayri eve cikinca kendimi ozaman evli kabul edecem
Tsk ederim umya cim. Bilemedim işte. Hani deneyimli olan varsa yani şunu denedim de sancim başladı diyen biri olabilir diye yazıp sorayım istedim ..Imkansiz cnm kesinlikle imkansiz 14.haftayi bekle
Canım cinsiyetle alakalı kesin sonuç alabilmek için 14. haftanı doldur bence. Bundan önce söylenenlerde yanılma payı yüksek olabiliyor. Ama erkende öğrenebilirsin tabi belli olmaz ki o. Bakalım gösterecek mi bi de o varKizlar yarin 11. Haftaya giriyoruz sata gore
Ana ugs ye gore 9+5
Acaba haftaya gitsem cinsiyet belli olur mu ki anlamadim yaa
Evet canm can sıkılcak zaman degil akisina birakmam lazim ama birakamiyorm :) Ablangil korunmusmuydu hic canimBen sizi yillardir evli cocugu olmuyo saniyodum 4 ay can sklcak bi zaman degilki benim ablamin 10. Ayda oldu kader kismet meselesi 1 seneye kadar arastirmiyolar bile
Sabirsiliktan olecegimm :)Imkansiz cnm kesinlikle imkansiz 14.haftayi bekle
Hee anladımEvet canim 4aylik evliyim ama bi fark yok nisanliykende beraber bu evdeydik tek fark fiki fiki olmasiayri eve cikinca kendimi ozaman evli kabul edecem
Acilir insallah canim benim ama doktor kontrolunde olman lazim surekliTsk ederim umya cim. Bilemedim işte. Hani deneyimli olan varsa yani şunu denedim de sancim başladı diyen biri olabilir diye yazıp sorayım istedim ..normal doğum istiyprum. Bu sefer de suni sanci verilir acilma olmaz diye de endişe ediyorum allah hakkımizda hayırlısını versin.
İnsanın kendi evi gibisi var mı yaaKeske ben senin gibi annemin evinde yasayabilsem ayri ev felan istemezdim :)
Annesini uzmez bence bu sabirsizliklaaa gosterislr yada gostersin yaaCanım cinsiyetle alakalı kesin sonuç alabilmek için 14. haftanı doldur bence. Bundan önce söylenenlerde yanılma payı yüksek olabiliyor. Ama erkende öğrenebilirsin tabi belli olmaz ki o. Bakalım gösterecek mi bi de o var
Senınkıde kız mı canım
Evet tatlımSenınkıde kız mı canım
Evet canim zor ya kalabalik da evlilik yurutmek en iysi ayri ev basbasa olmak ben evli gibi hissetmiyom kendimi suanda ayni syler hep yillardir burdaydim gene burdayim nasil evlilik bu basbasa kalmak sadece esimle birlikte biseyler yapnak istiyorum ikimiz yemek yesek tv izlesek felan burdayken yatmaya gelince basbasayiz baska yokkiHee anladımneyse sık dişini az kalmış kendi evine gitmeye Eşinin ailesinde olsan neyse dicem de insan kendi anne babasının evinde hiç rahat edemez şahsen ben düşünüyorum da sürekli kalsam naparım çok zor olur. Utanırım yani
Ben daha kendime hamile kıyafeti almayı düşünüyorum bebeğe almaya geçen ay başladım dahaAnnesini uzmez bence bu sabirsizliklaaa gosterislr yada gostersin yaa((
Kiyafet falan alalim e
Acılmn olmzsa sezaryana alrlar cnn gununde dolmus evde temzlik yap suyun glir:) bnm eltımnde sancı glmıodu tmzluk yptı ertsı gun dogurdu 40+7 deTsk ederim umya cim. Bilemedim işte. Hani deneyimli olan varsa yani şunu denedim de sancim başladı diyen biri olabilir diye yazıp sorayım istedim ..normal doğum istiyprum. Bu sefer de suni sanci verilir acilma olmaz diye de endişe ediyorum allah hakkımizda hayırlısını versin.
Çok haklı istekler bunlarEvet canim zor ya kalabalik da evlilik yurutmek en iysi ayri ev basbasa olmak ben evli gibi hissetmiyom kendimi suanda ayni syler hep yillardir burdaydim gene burdayim nasil evlilik bu basbasa kalmak sadece esimle birlikte biseyler yapnak istiyorum ikimiz yemek yesek tv izlesek felan burdayken yatmaya gelince basbasayiz baska yokki
Doktorun doğumu başlatmak için hiçbir öneride bulunmadı mı?Kızlar merhaba . Geçmiş yorumları okumadım kusura bakmayın sorumun bu konu altına sorulabilecek bi soru olup olmadığını bilmiyoRum. Bugün itibariyle hamileligim in 40+3 . Günündeyim.oğlum olacak allahın izniyle. Doktor cuma gününe kadar kendi sancinla gelemezsem cuma yatış yapip suni sanci vereceğini söyledi. Geçen hafta çarşamba alttan muayene ettiğinde 1 cm açıklık vardı. Son zamanlarda hurma yiyorum bol bol. Yürüyüş yapamıyorum cok fazla evin icinde nw kadar dolaniyorsam o. çünkü sağ bobrekte 2 sol bobrekte 1 olmak uzere 3 tane böbrek taşım var. Sizce dogumu başlatmak için ne yapmaliyim. Var mı uyguladığınız birşey. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet ama aileme soleyince bizim size ne zararimiz var karisyozmu falen fistan bisuru sey diyolar nerden anlasinlar yeni evli olmayinca :/Çok haklı istekler bunlar
Aynen canımPrenseslerayrntılya grdn mi cnm sen
Evet ama aileme soleyince bizim size ne zararimiz var karisyozmu falen fistan bisuru sey diyolar nerden anlasinlar yeni evli olmayinca :/Çok haklı istekler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?