Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ozele gdıom cnm muayene ucretm 50 tl dun aradm ayrntlı kac para dıe telde fiyat vermjolarms pazartsı randvm var sorcm cnm ozmna bakalm kac dckler
Anladım canım pazartesi girecek misin detaylıya? yoksa rutin kontrol için mi gideceksin?

Esinin ailesinde dahami rahat edersin sahsen ben esimin ailesinde rahat edemiyorum hicbir konuda uymuyoruz saygim sonsuz ama rahatlik konusunda kendi ailesinde daha rahattir.

Ben annemlerle daha mutluydum. Calisiyorum geliyorum yemek yapiyorum uykumu rahat alamiyorum annecim yemegimi yapmis olurdu is donusume cok yoruluyorum
Eşinden yardım iste. Birlikte yapınca zamandan da tasarruf oluyor hem vakit geciriyorsun, iş bölümü iyidir

Bn gecen sene 5 temmuzda dogum yptım cnm oglmn kalbnde sorun oldgu ıcın amelyat oldu ama 16 gun yasadı hastnde kybbettık(

ayy canım benim yaa yaşarken çok zor ama sana şefaatçi olacak kıyamam Allahım bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim evlatlarımızın güzel günlerini göstersin

Esinin ailesinde dahami rahat edersin sahsen ben esimin ailesinde rahat edemiyorum hicbir konuda uymuyoruz saygim sonsuz ama rahatlik konusunda kendi ailesinde daha rahattir.
Bilmem ki öyle düşündüm şahsen amaaa her ikisinde de rahat edemem öyle bir durumda

Sagolsun yardimci
Eşinden yardım iste. Birlikte yapınca zamandan da tasarruf oluyor hem vakit geciriyorsun, iş bölümü iyidir
oluyor ama esimin ailesiyle altli ustluyuz pek hos bir durum degil gidemeyince dariliyorlar ben is donusu ayagmi uzatip dinlenmek istiyorum

Sagolsun yardimci

oluyor ama esimin ailesiyle altli ustluyuz pek hos bir durum degil gidemeyince dariliyorlar ben is donusu ayagmi uzatip dinlenmek istiyorum
Valla bende çalışınca eşimden yardım istiyorum. Ailem uzakta, kayınvalidem de çalışıyor akşamları evde olmuyor. O nedenle iş başa düşünce her şeye ben yetişemiyorum. Hayat müşterek yok öyle ben yemek hazırlarken tv karşısında keyif yapacak iyiymiş Düşününce bile sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…