- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Ben annemlerle daha mutluydum. Calisiyorum geliyorum yemek yapiyorum uykumu rahat alamiyorum annecim yemegimi yapmis olurdu is donusume cok yoruluyorumİnsanın kendi evi gibisi var mı yaa
Anladım canım pazartesi girecek misin detaylıya? yoksa rutin kontrol için mi gideceksin?Ozele gdıom cnm muayene ucretm 50 tl dun aradm ayrntlı kac para dıe telde fiyat vermjolarms pazartsı randvm var sorcm cnm ozmna bakalm kac dckler
Kontrl icin cnm 20.haftadada detaylıya grerm heralde kuzumAnladım canım pazartesi girecek misin detaylıya? yoksa rutin kontrol için mi gideceksin?
Esinin ailesinde dahami rahat edersin sahsen ben esimin ailesinde rahat edemiyorum hicbir konuda uymuyoruz saygim sonsuz ama rahatlik konusunda kendi ailesinde daha rahattir.Hee anladımneyse sık dişini az kalmış kendi evine gitmeye Eşinin ailesinde olsan neyse dicem de insan kendi anne babasının evinde hiç rahat edemez şahsen ben düşünüyorum da sürekli kalsam naparım çok zor olur. Utanırım yani
Eşinden yardım iste. Birlikte yapınca zamandan da tasarruf oluyor hem vakit geciriyorsun, iş bölümü iyidirBen annemlerle daha mutluydum. Calisiyorum geliyorum yemek yapiyorum uykumu rahat alamiyorum annecim yemegimi yapmis olurdu is donusume cok yoruluyorum
Aynen canım ben 21. haftamda girdim işteKontrl icin cnm 20.haftadada detaylıya grerm heralde kuzum
Bn gecen sene 5 temmuzda dogum yptım cnm oglmn kalbnde sorun oldgu ıcın amelyat oldu ama 16 gun yasadı hastnde kybbettık(
Daha fetal eko ckilck cnm kalbi icinAynen canım ben 21. haftamda girdim işte
Bilmem ki öyle düşündüm şahsen amaaa her ikisinde de rahat edemem öyle bir durumdaEsinin ailesinde dahami rahat edersin sahsen ben esimin ailesinde rahat edemiyorum hicbir konuda uymuyoruz saygim sonsuz ama rahatlik konusunda kendi ailesinde daha rahattir.
Aminn aminn insallhh cnm cok saolayy canım benim yaa yaşarken çok zor ama sana şefaatçi olacak kıyamam Allahım bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim evlatlarımızın güzel günlerini göstersin
Anladım canım inşallah hep güzel haberler alırsınDaha fetal eko ckilck cnm kalbi icin
Amin hepimiz İnşallahHayırlı olsun. Saglıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
oluyor ama esimin ailesiyle altli ustluyuz pek hos bir durum degil gidemeyince dariliyorlar ben is donusu ayagmi uzatip dinlenmek istiyorumEşinden yardım iste. Birlikte yapınca zamandan da tasarruf oluyor hem vakit geciriyorsun, iş bölümü iyidir
Bursa'da canım
İzmir cnm bnde:) izmrde olsan nere gdıon dıe sorcktm
Valla bende çalışınca eşimden yardım istiyorum. Ailem uzakta, kayınvalidem de çalışıyor akşamları evde olmuyor. O nedenle iş başa düşünce her şeye ben yetişemiyorum. Hayat müşterek yok öyle ben yemek hazırlarken tv karşısında keyif yapacak iyiymişSagolsun yardimci
oluyor ama esimin ailesiyle altli ustluyuz pek hos bir durum degil gidemeyince dariliyorlar ben is donusu ayagmi uzatip dinlenmek istiyorum
bende kuşadasındayım ama üniversiteyi izmirde okudum kızkardeşim halen izmirde :)
Canım doktor suni sanci ile baslatiriz dedi cuma gününe kadar kendi sancim gelmez ise.Doktorun doğumu başlatmak için hiçbir öneride bulunmadı mı?
İzmr guzeldr:)
Bızde gecen yaz kusadasına tatıle glmiştik kuzum :)))güzel olmaz mı :) bornovada ne günlerim geçti halen haftasonları gezmeye geliyoruz adadan :) 1 saatlik yol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?