Yas kac :)Beni de ekleyin listeye kızlaar sanırım en genç annelerden olacağım yani doğum inşallah 10. Ayda olacak sanırım
Sen dikat et kendinede insallah rabbimin izni ile bisey olmazKalkmiyom canım ama hiç sevmezdim öyle boş boş yatmayı:) ayy sonrası normale dönsün de:)
:)ruhumuz genc olsunn deliCanım ben doğumum taa 10. Ayda o yüzden dedim genç anne diye.. yoksaa
Hos geldin kuzuu ekliyorum hemenkızlar beni de alın :)
Ekliyorum kuzucaan hosgeldinnMerhaba Kızlar ,
Bende daha 4 haftalık hamıleyın benııde eklermısınız lutfen cok yenıyım ,pazartesı gunu keseyı gormeye gıdıcem ınsallah,herkesın hayırlı ugurlu olsun,Rabbım bızlere bagıslasın ınsallah:)
Tahmini.dogum.ne zamanMerhaba Kızlar ,
Bende daha 4 haftalık hamıleyın benııde eklermısınız lutfen cok yenıyım ,pazartesı gunu keseyı gormeye gıdıcem ınsallah,herkesın hayırlı ugurlu olsun,Rabbım bızlere bagıslasın ınsallah:)
Oyyy kuzum Allah korusun rabbim sana bagislasin insallahhhSelam kızlar ben de yeniyim. 7+5 günlük hamileyim. Tahmini doğum zamanı 16 eylül. Ama şimdi düşük riskim var. Evde öylece yatiyorum. İğne verdi doktor ve iki hafta yat dedi. Cok sıkıldım.:)
Oyy masallah kuzum hayirli olsun insallah ekledimBeni de ekleyin listeye kızlaar sanırım en genç annelerden olacağım yani doğum inşallah 10. Ayda olacak sanırım
İnsallh hamissindir canım mide bulantın bariz warmiKızlar basim agryo mide bulantm var akintm hals devm edyo bat'a son 5 gün var dün ovulasyon testnde pozitif hamis olup bu belrtleri yaşayan var mı
Var cnm cok aşırı olmasa daİnsallh hamissindir canım mide bulantın bariz warmi
Hamilesin gibi geldi bna kuzmVar cnm cok aşırı olmasa da
İnşallah kuzum dua et bnaHamilesin gibi geldi bna kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?